OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Food and Beverage Manager till Mat-resan Eksjö
Vi är ett anrikt Stadshotell från 1862. Man kan säga att vi är den naturliga platsen för människor och möten här i Eksjö. Stadshotellet ligger mitt på torget och i Sveriges förmodligen vackraste trästad. Kanske bl a. därför vi får flera hundratusen turister hit varje år. Vi satsar nu på att sätta Eksjö på matkartan på riktigt. De senaste tre åren har vi startat två restauranger till samt skapat en matgata där vi är nio restauranger/café/konditorier samt förvärvat Vaxblekaregården som håller på att bli ett boutiquehotell med spabad och därtill en magisk innerträdgård. Utöver detta är vi nu på väg att sjösätta vår lilla saluhall i gamla stan.
Eksjö Stadshotell, Vaxblekaregården, Restaurang Hos Jonas och lilla Saluhallen ingår i vår koncern och nu vill vi satsa ännu mer på att binda ihop matgatan och sätta Eksjö på matkartan.
Vi söker en passionerad, personlig och resultatsugen person som är beredd att ge av sig själv. Vår förväntan är att du i teori och praktik är en god ledare och förebild som med äkta värme och närhet närmar dig både medarbetare och gäst.
Du har kvalitetstänk i allt från att mottagandet av våra gäster är av högsta kvalitet, till att maten är av högsta kvalitet, du är kreativ i att hitta nya möjligheter och du har en långsiktig plan för allt du gör. Du har en naturlig förmåga att leda och sälja. Du innehar breda kunskaper inom både mat och dryck.
F&B Manager jobbet är inte bara ett jobb. Hos oss är det en livsstil.
Detta ställer krav på ett helhjärtat engagemang och att du har bred och djup kompetens gällande F&B & Hotell drift samt försäljningsarbete. Du är i princip tillgänglig och beredd att agera dygnet runt, året om, för alla frågor som rör din avdelning.
Vi ser att du redan i dag är ledare inom likande verksamhet/ hotell och kan visa bra resultat i både hårda mål som pengar och mjuka mål som personal och värdskap.
Du är en bra kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Fler språk är en tillgång såklart.
Ditt ansvar :
All mat och dryck på våra anläggningar.
I tjänsten ingår också:
Personalansvar med schemaläggning. Leda och inspirera personal på ett professionellt sätt.
Resultatansvar för dessa avdelningar/funktioner.
Hålla god lönsamhet och rapportera till ekonomiavdelningen.
Ansvar för att en hög service- och kompetensnivå upprätthålls.
Tidrapportering/löneredovisning till ekonomiavdelning.
Att hålla veckomöten för F&B avdelningarna.
Du är en del av ledningsgruppen och du rapporterar ditt affärsområde till styrelsen.
Stor vikt i denna roll är att optimera redan framgångsrika koncept och utveckla en långsiktig strategi samt att hitta nya vägar till en ökad lönsamhet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök redan idag till jonas@eksjostadshotell.se