OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
De 180 arkitektdesignade rummen och sviterna erbjuder ett unikt boende för alla.Rumsstandarden är av hög klass, med bland annat Hästens-sängar för bästa sovkomfort.Dessutom stor TV, stereo, telefon och trådlöst Internet.Mer info på: www.hotelodin.se Driftig Food & Beverage Manager med stor ledarskapserfarenhet och utpräglad servicekänsla Vi[ tror att du har minst 5 års erfarenhet av restaurangdrift och arbete i en personalledande[ befattning, för att ha den erfarenhet och yrkeskunskap som tjänsten kräver.Din ledarstil är coachande, flexibel och synlig.Som person har du ett starkt driv, är noggrann, strukturerad, stresstålig, kreativ och positiv.Som F&B Manager hos oss ser du till att sköta den dagliga verksamheten med frukostbuffe, konferenslunch, kvällsbuffe, terrassmeny, barsmörgås, barverksamhet och events.Du skall kunna planera och genomföra olika typer av arrangemang för upp mot 400 gäster.Du deltar aktivt i den dagliga driften, står i fronten och är en förebild för din avdelning.Det är du som ser till att driva inspirera, leda och utveckla din medarbetare, du har[ett ledarskap som kännetecknas av tydlighet i kommunikationen samt omtanke.Du har ett genuint intresse för våra gäster med målsättning att ge dem bästa tänkbara service.Självklart ansvarar du för kvaliteten i produktionen samt att vi arbetar i enlighet med Choice olika koncept.Du driver dina avdelningar med god ekonomisk lönsamhet genom kostnadsmedvetenhet, prognosarbete och effektiv bemanningsplanering.I köksteamet ingår ca 5-15 medarbetare beroende på säsong.Varmt välkommen med din ansökan.
Kontaktpersoner på detta företaget
Sara Lee