OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Söderköpings Brunn är ett elegant och anrikt konferens- och spahotell från 1700-talet, 5 minuters promenad från Söderköpings största torg och i anslutning till Göta kanal. Här erbjuds utsökt mat och olika spabehandlingar. Under Corona-pandemin har vi valt att tillfälligt stänga hotellet. Under denna period genomgår våra lokaler omfattande renoveringar för att bli en anläggning i absolut högsta klass som innebär nyrenoverade allmänna ytor samt ett helt nytt kök och därifrån kommer vi ta fram en ny inriktning av utbudet till våra gäster.
Vi söker nu en Food and bevarage manager till vår verksamhet som kommer att ges stora möjligheter att påverka och sätta prägel på sin arbetsplats då vi står inför en nystart till hösten. Nästan som att du får möjligheten att starta din egen restaurang! Det finns en målsättning att restaurangen ska hålla absolut högsta klass och kvalitet. Vi vill erbjuda service i världsklass i samtliga led. I rollen visar du vägen och är en förebild i ditt kunnande samtidigt som du sprider energi till dina medarbetare. Vi ser att du är prestigelös och professionell i ditt sätt att arbeta och trygg nog att våga ta hjälp när det behövs.
I din roll kommer du att ansvara för både köks- och matsalspersonal och ser till att de erbjuder gästerna en upplevelse av högsta klass.
Vi på Söderköpings brunn strävar efter att erbjuda en service av högsta klass där vi hela tiden vill erbjuda bästa möjliga upplevelse för våra gäster. I din roll kommer du att ges stor frihet i ditt ansvar för menyplanering och konceptutveckling tillsammans med din personal och med hotellets ledning.
Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD. Tillsammans med övriga ledningen kommer du att ha en ledande roll i att utveckla och vårda bolagets varumärke.
Du har för rollen en relevant utbildning samt en sommelierutbildning och har tidigare uppvisat goda resultat i en motsvarande roll. För att du ska vara framgångsrik i ditt uppdrag krävs minst fem års erfranhet av att leda personal samt erfarenhet av ett självständigt ekonomiskt ansvar. I rollen behöver du kunna utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Du drivs av att utveckla andra och har en stor passion för ditt arbete i restaurang. Vi ser att tydlighet samt ordning och reda i ditt ledarskap är viktigt för att lyckas. I förlängningen så vill vi att detta ska vara grunden för att skapa mervärde för våra gäster.