OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. På Scandinavia finns Hagabadet Spa & Yogastudio, två restauranger, stora ytor för event, butiker samt ett bevakat garage med parkeringsservice och elbilsplatser. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en stor konferensavdelning med 15 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 480 sittande gäster.
Vi söker en innovativ och inspirerande förebild och ledare till tjänsten Food & Beverage Manager som brinner för service och mat & dryck, Med hela hotellet som din arena är möjligheterna oändliga och det är ju precis det som du gillar, att anta utmaningar och våga tänka annorlunda. Du har ett starkt kommersiellt driv och är en stjärna på att motivera och engagera dina kollegor. Du är ingen solo-spelare utan delegerar och ger utrymme för kreativa idéer samtidigt som du är en tydlig ledare som vet vart vi skall. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs.
Dina ansvarsområde är ;Ansvara för daglig drift av hotellets F&B avdelningar med en stor personalstyrka
Kvalitetssäkra F&B för att följa kedjans standard
Ett nära samarbete med GM för att utveckla organsationen
Leda och driva strategiska och framtida projekt inom F&B
Analysera nyckeltal med fokus på att öka och maximera resultatet.
Planera och koordinera events med Room Division, Marketing och Sales
Ett nära samarbete med Revenue Manager för optimering av Meeting & Events intäkter
Utveckla organisationen utifrån ekonomiska och specifika förutsättningar i en utmanande konkurrenssituation
Rekrytera, utbilda,kompetensutveckla samt följa upp.
Ansvara för uppföljning av gästnöjdhet
Ansvara för att upphandlingar med leverantörer sker på ett korrekt sätt
Ansvar för SAM på alla F&B avdelningar
Dina erfarenheter och kunskaper;Dokumenterad flerårig yrkeserfarenhet med likvärdigt personalansvar
YH utbildning F&B Manager eller motsvarande
Erfarenhet, kunskap och intresse av mat och dryck.
Mål- & resultatinriktad med intresse, förståelse och erfarenhet av företagsekonomi
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Du arbetar i drift under en del av din tid och du arbetar då i alla delar av den verksamhet som du är ansvarig för.
Eftersom vi har en verksamhet som pågår dygnet runt förekommer arbete under kvällar och helger.
Vi erbjuder en utmanande och rolig position på Göteborgs främsta internationella hotell med goda utvecklingsmöjligheter. Heltid med 6 månaders provtjänstgöring. 100% tjänst. Tillträde enligt överenskommelse
Ansökan;Din skriftliga ansökan med CV och personligt brev önskar vi via e-mail sänt till:
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Marina Skaby marina.skaby@radissonblu.com
Urval och intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag 2021-06-25