OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Branäsgruppen blir du en del av Sveriges största privatägda skidanläggningskoncern, men det innebär inte att vi endast ser ett värde i skidåkningen. För oss handlar en skidsemester om så mycket mer. Det handlar om tillsammanstid med nära och kära, avkoppling, frisk luft och aktivitet. Och en viktig pelare i detta är maten som serveras på våra anläggningar - Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.
Dina uppgifter
Våra restauranger har en tydlig röd tråd - allt från mat- och dryckessortiment till miljön utomhus och inomhus ska precis som de andra delarna av verksamheten andas gemenskap och tilltala vår huvudmålgrupp barnfamiljen. Som Food & Beverage Manager är det ditt ansvar att alla 15 restauranger och caféer i koncernen följer den röda tråden. Det uppnår du genom att arbeta med allt från menyförslag och tydliga rutiner till utbildning och utveckling av personal. På så sätt kan vi skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster.
På Branäsgruppen försöker vi alltid hitta nya och bättre vägar framåt och hållbarhetsperspektivet är något vi alltid bär med oss. En viktig del i din roll som ledare för restaurangerna är därför att utveckla och förädla hållbarhetstänket i restaurangverksamheten.
Exempel på andra arbetsuppgifter:
- Sätta upp mål i samråd med försäljningschefen och ansvara för att dessa nås.
- Ansvara för restaurangernas system, såsom kassa, bordsbokning, beställning mm.
- Ta fram rutiner så att lagar och regler följs.
- Sätta upp förbättringsåtgärder utefter ekonomiska mål och gästenkäter.
- Inventera och ha det ekonomiska ansvaret för råvarukostnaden.
- Förbereda våra beställningslistor och beställningsrutiner inför säsong.
- Ha den fortlöpande kontakten med våra mat- och dryckesleverantörer.
Vem är du?
Du är en ledare med högt i tak som brinner för att jobba med olika typer av människor. En viktig egenskap för oss är att du kan motivera och engagera dina medarbetare, då du på många sätt och vis blir projektledaren som håller ihop våra olika enheter. Utöver detta vill vi att du har dokumenterad erfarenhet av praktiskt restaurangarbete, gärna i kök, god vana av ekonomistyrning och ett stort intresse för hållbarhetsarbete.
Ansök
Skicka in din ansökan med cv och personligt brev senast 21 november. Urval sker dock löpande så ansök så fort som möjligt. Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta vår HR-chef, Karin Modin Svärd, på 054-13 26 01.
Placering: Arbetsplatsen är i Karlstad, men du är regelbundet på plats i Branäs och våra andra anläggningar.
Anställningsform: Tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse.
Krav: B-körkort.