Food & Beverage Manager, bankett och event

Arbetsbeskrivning

Great Events Catering XPO står för mat och dryck i Scandinavian XPO som är Sveriges nyaste mötes- och eventanläggning ett stenkast från Arlanda. Vi har en kalender med spännande bokningar framför oss och vårt lilla gäng behöver växa med en Food & Beverage Manager.
Om rollen
Eventen är av olika karaktär; stora möten med politiker och ledare från världens alla hörn, mindre konferenser, mässor, banketter och fester allt från 200 - 2000 deltagare. Kundernas och gästernas behov skiftar från gång till gång och vi anpassar vårt serveringssätt, utbud och helhetsupplevelse till deras önskemål.
I vår företagsgrupp finns mycket erfarenhet genom de spännande uppdrag vi har. Mässrestauranger på Stockholmsmässan och Malmömässan, Stadshusrestauranger i Stockholms Stadshus med bl. a den årliga Nobelbanketten, Teaterbaren i Kulturhuset och Engsholms Slott på Mörkö för konferens och fest. Vi samarbetar vid behov för att stärka varandra i olika uppdrag och för att lära av varandra.
Om dig
Vi söker dig med både bred erfarenhet och hög kompetens av relevant verksamhet och gastronomi, både mat och dryck, så att vi kan hjälpa kunden att nå sitt mål med eventet. Du behöver ha inlevelseförmåga att förstå kundens uttalade önskemål men också använda din professionella kompetens för att det övergripande målet med evenemanget ska nås.
I vår företagskultur är Service Inifrån och Ut ledstjärnan och vi hjälps åt i alla lägen för att underlätta för varandra för den bästa gästupplevelsen men också för trivsel i teamet.
Det är viktigt att du har god organisationsförmåga och ett intresse för att arbeta strukturerat med ekonomiska kalkyler för att nå ett ekonomiskt resultat. Du behöver ha egen drivkraft framåt, god samarbetsförmåga och vara lösningsorienterad. Du är en teamspelare som sprider din glädje och positiva grundinställning samt energi för att vi tillsammans ska nå stora framgångar.
Övrigt
Tjänsten avser en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna består av dagtid, kvällar och helger på schema utifrån årsarbetstid eftersom vår verksamhet är säsongsbetonad. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Johan Stridh, johan.stridh@massrestauranger.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Skicka ditt personliga brev och CV genom att klicka på ”Sök detta jobb”
Välkommen med din ansökan!
Krav
Har jobbat i hospitality, hotell- och restaurangbranschen
Lägst gymnasieutbildning inom restaurangskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
Dokumenterad erfarenhet av att projektleda större evenemang (från 200 deltagare)
Dokumenterad ledarerfarenhet
Goda kunskaper i Office-paketet

Meriterande
Dokumenterade mat- och dryckeskunskaper
Sommelierutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Backoffice/kassahanteringskunskaper



Om arbetsgivaren - Great Events Catering XPO
Smått eller stort, sobert eller spektakulärt. Matfilosofin tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror, med välkomponerade och finessrika skapelser för både gom och öga. Serviceambitionen är lika hög som kärleken till mat, dryck och värdskap.
De som står bakom mat och dryck på Scandinavian XPO är Mässrestauranger gruppen med Great Event Catering. Med stor vana att leverera mat och dryckesupplevelser på högsta nivå till mässor, evenemang, möten och konferenser är vi trygga med att deras erfarenhet kan bidra till riktigt bra och goda gästupplevelser i allt från små möten till riktigt stora galamiddagar.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Great Events Catering XPO
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 december 2021
  • Ansök senast: 9 januari 2022

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024