OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Cirkus Venues är en av de största aktörerna inom Stockholms besöksnäring med restauranger, hotell och arenor koncentrerade till Djurgården. Cirkus Venues består av Cirkus Arena & Restaurang, Hotel Hasselbacken, Pop House Hotel, Konsthallenen samt Gasklockan som öppnar i norra Djurgårdsstaden 2025.
Hasselbacken är genomsyrad av historia och erbjuder klassiska rätter med en modern touch. Konsthallen är skaldjur, butik och bageri återskapade i byggnaden kallad just Konsthallen på Djurgården. I en historisk omgivning på Allmänna gränd har vi skapat en samtida miljö och återigen öppnat upp vårt gamla hus för alla att njuta av. Frukost, lunch och middag i vår restaurang följer säsonger, färger och former och kureras utan krusiduller.
Var med oss i resan att utveckla Hasselbacken och Konsthallen till en levande plats för mat, skoj, fabulösa fester och firanden! Vi söker nu en Food & Beverage manager till Hasselbacken och Konsthallen.
Om tjänsten
Vi letar efter dig som är redo att fortsätta bygga och utveckla Hasselbacken och Konsthallen till en Food & Beverage-destination på Djurgården. Du kommer tillsammans med ditt team göra restaurangerna till en eftertraktad mötesplats med ambitiösa koncept och varumärken där smakerna talar för dig själva.
Som Food & Beverage Manager är du ansvarig över all mat och dryck på Hasselbacken och Konsthallen, allt från restaurangen, cafét, events, konferenser, och barerna. Du är ansvarig för att kvaliteten och servicen håller en hög standard och överträffar gästernas förväntningar.
Din passion för mat och dryck är nästan lika stark som ditt intresse i att vara en god ledare och förebild för ditt team. Du drivs av att utveckla dina medarbetare och vet att magi skapas när ni jobbar tillsammans mot gemensamma mål. Du är en riktigt teambuilder och vet värdet i att fördela ansvar och lita på dina medarbetare. Att coacha och lyfta andra är en självklarhet för dig och du vet att ett starkt team är nyckeln till framgång.
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en helhetssyn över alla verksamheter och förstår komplexiteten i husen. Eftersom det kommer vara mycket som sker kommer det ställas höga krav på flexibilitet och struktur. I rollen behöver du kunna jobba både hands-on i den dagliga driften samtidigt som du jobbar strategiskt. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av att ha jobbat som Food & Beverage manager och att det varit i en komplexare organisation där det finns många olika typer av verksamheter, helst både a la carte restaurang, café, event, konferens och bar.
Utöver ovan är det viktigt att du även har goda mat- och vinkunskaper. Vi tror också att du har en relevant utbildning inom området. I rollen ingår ett budgetansvar och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av budgetarbete.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, heltid. Tillträde och lön efter överenskommelse. Du kommer rapportera till Cirkus Venues COO och ingå i en ledningsgrupp bestående av 10 personer.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum - vänta inte med din ansökan!
Vi skapar enastående upplevelser
Cirkus Venues bidrar till att utveckla Djurgården som ett av världens viktigaste och mest hållbara turistmål. Med en handfull av Stockholms mest välkända platser i kombination med nyskapande varumärken bygger vi en självklar destination för såväl världsvana resenärer som medvetna stockholmare. Genom att kurera mat, konst, design, boende, rekreation och nöje skapar vi enastående upplevelser och en euforisk stämning.
Välkommen till en arbetsplats där vi strävar efter att kombinera karriär med passion och kultivera talanger.