OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Waldorfförskolan Rosengården söker Dig med passion för att komponera goda vällagade vegetariska menyer med ekologiska råvaror. Du tycker om att vara flexibel och kan anpassa dig efter förskolans och barnens aktuella behov. Du har ett estetiskt sinne, är innovativ och har både vilja och förmåga till utveckling.
Vår fina förskola har plats för upp till 48 barn i åldern 1-6 år, som älskar vegetarisk mat, lagad från grunden med mycket kärlek och omsorg.
Rosengården ligger i natursköna Hågadalen med stor trädgård där det finns plats för egna odlingar.
Du ska vara bekväm med, att i samarbete med ledningen ansvara för såväl menyplanering, tillagning, bakning, beställningar, egenkontroll, köksstäd och disk som att vara en viktig pusselbit för såväl barn som pedagoger. Intresse för saftning, syltning, mjölksyrning och odling är ett stort plus.
Dokumenterad utbildning i HACCP, erfarenhet och förmåga att balansera näringsinnehållet i kosten för god hälsa är ett krav.
Erforderlig utbildning är önskvärd och meriterande. Dock är allra viktigast att barnen fortsätter att längta efter sina goda måltider och får en nära relation till sin kock och sitt förskolekök.
Uppfyller Du våra kriterier och är nyfiken på oss, tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Tjänsten är på 75-80% och tillträdes efter överenskommelse.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi ser fram emot ett nära och långt samarbete. Varmt välkommen med din ansökan!