OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Sandviks två fabriker driver vi restaurangverksamhet och catering. Fabrikerna ligger i brukssamhället Gimo som ligger på pendlingsavstånd från Uppsala. Vi är ett glatt team på 11 kollegor och serverar dagligen cirka 600 gäster. Vi har öppet dag och kvällar måndag till fredag.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi nästan 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 250 verksamheter runt om i landet med ungefär 1500 kollegor, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss.
Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.
Compass Group i Sverige drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård,...
Läs mer på http://hpr.to/j20799
Varför ska du välja oss?
- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad förste kock som kan
inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du
är en naturlig ledare samtidigt som du med nyfikenhet och entusiasm skapar du
smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.
I tjänsten ingår bland annat dagligt
arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra
för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering.
Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering samt inventering och för- och
efterkalkylering av alla rätter.
I rollen så assisterar man med schemaplanering.
Samtliga på enheten hjälps åt med att stå ute i restaurangen så arbete i kassa förekommer.
Vem är du?
- Du är över 18 år
- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 3 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
- Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö
- Du är kreativ och lösningsorienterad
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska
- Du har god datavana och kunskaper i Officepaktet
- Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete med ledarskap är ett plus
- Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus
- Erfarenhet av kassaarbete är meriterande
Varmt välkommen med din
ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben,
ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ulrika Franzen Körlof
Compass Group