Förste kock till äldreomsorgen

Arbetsbeskrivning

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm

Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning består av sex verksamhetsavdelningar och två administrativa avdelningar. Inom förvaltningen arbetar cirka 2 200 medarbetare, främst inom förskola och fritid, stöd och service till funktionsnedsatta och äldreomsorg.



Arbetsplatsbeskrivning


Kostenheten i Enskede Årsta Vantörs stadsdel har ett kök och en restaurang som ligger i Rågsved centrum.

Här lagar vi ungefär 1350 portioner per dag, fördelat på lunch och middag. Vi levererar vällagad mat och så mycket som möjligt från grunden, till olika äldreboenden och hemtjänstgrupper i stadsdelsförvaltningen. Runt 30 % av alla inköp vi gör är ekologiska. Den mesta maten skickas kyld men även en del varmt. Vi har en restaurang som är öppen för allmänheten. Kostenheten har 15 medarbetare varav tre är kockar.

Vi behöver en Förste kock som kan vara med att leda arbetet i köket

Vårt kök ser till att äldre i vår stadsdel får god och vällagad mat. Vi behöver en förste kock som kan vara med att leda arbetet i köket, är det du?



Arbetsbeskrivning

- Panera och laga mat tillsammans med övriga kockar

- Arbetsleda personalen i köket

- Inköp av livmedel via stadens inköpssystem Agresso och ha ett ekonomiskt ansvar 

- Säkerställa att all mat håller hög kvalité och smakar bra

- Menyplaning och utveckling av recept tillsammans med övriga kockar och chef

- Arbeta med kvalité- och utvecklingsfrågor

- Ansvarig för delar av egenkontrollen

- Medverka i matråd

- Samverka med omsorgspersonalen och stötta dem i hanteringen av maten

Kvalifikationer

Utbildning:

Kockutbildning eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig

Dina kvalifikationer är:

- erfarenhet av att arbeta och arbetsleda i storkök, meriterade med erfarenhet från storkök inom äldreomsorgen

- livsmedelshygien och egenkontroll

- specialkost

- goda kunskaper i svenska och kunna uttrycka sig i tal och skrift

- datavana, för att använda datorn som stöd och hjälpmedel i det dagliga arbetet

näringslära

Meriterande kvalifikationer är:

- kunskaper om målgruppens behov

- kunskaper om dietmatlagning

- erfarenhet av arbete med något kostdataprogram



Övrigt

Det är viktigt att kunna tillämpa god ergonomi i det dagliga arbetet

Arbetet är fysiskt krävande, köket är en miljö med en del buller ifrån utrustningen.

Begäran om utdrag från belastningsregistret

Vi tillämpar provanställning 6 månader






Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Enheten för förskolesamordning Stefan Larsson Lindmark
08-508 33 990
Hr-konsult Jeanette Steenberg
08-50811731
Enhetschef Camilla Ströberg
08-508 25 622
HR- konsult Lina Eliasson Bergström
08-508 11 736
Enhetschef Anni Stavling
08-508 33 073
Kerstin Fagerström-Clarin
0850821840
Cecilia Skarke
0850810841
Silvana Carinci, rektor Långbrodalsskolan
0761221802
Margita Norberg, rektor Fruängens skola
08508 237 00
Hans Winblad, förskolechef
08/50847340

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stockholms stad
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • 100%. Tillträde: Enligt överrenskommelse tillsvidareanställning
  • Publicerat: 11 november 2016

Besöksadress

Ragnar Östbergs Plan 1 10535 Stockholm
None

Postadress

None
., .

Liknande jobb


19 november 2024

Chefskock

16 november 2024

14 november 2024