OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens.
Vill du växa med oss?
Kost & Städ söker nu en Förste kock till Ankarskolan
Ankarskolan är en modernt utrustad f-9-skola som är belägen i Träslövsläge. I skolans lokaler går det cirka 600 elever.
Ankarskolan är ett tillagningskök och lagar varje dag ca 1100 portioner, varav ca 500 portioner skickas till närliggande enheter. På plats serveras frukost, lunch och mellanmål. Arbetsgruppen består av 11 medarbetare som jobbar med lokalvård, servering och kök. Samarbetet i gruppen är stort och alla hjälper till där det behövs.
ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår bl.a:
- Laga god och näringsriktig mat från grunden
- Engagera våra kunder, anställda och vara vår frontfigur
- Som förste kock är du huvudansvarig för bl.a:
- Verksamheten på enheten samt ansvarar för verksamhet i
områdets mottagningskök
- Leder, fördelar och själv deltar i det dagliga arbetet.
- Personalplanering utifrån t.ex. turer och bemanningsbehov
- Tillsyn av lokaler och inredning
- Varuflödet och inköp på enheten samt ansvarar för
verksamheterna i området
- Beställningar, faktureringar, statistik och rapporteringar på
enheten samt ansvarar för verksamhet i området.
- Egenkontroll
- Ekonomiskt ansvarig för enheten samt ansvarar för
mottagningsköken i området gällande livsmedel,
förbrukningsmaterial och transporter.
- Ansvarar för att verksamheterna använder sig utav kostpolicy,
riktlinjer, mål och andra styrande dokument
- Är områdets kontaktperson ,delta i nätverk ,föräldramöten etc.
- Lokalvård
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint mat intresse och en stor passion för matlagning från grunden med kunden i fokus. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt.
Du ska ha:
- Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost
- Du bör ha mångårig erfarenhet
- Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel
och kostdataprogram
- Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- HACCP-utbildning
- Du delar vår värdegrund där jämställdhet och
mångfaldsperspektiv är naturliga delar
- Körkort B
Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande
Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar.
Vi använder oss av TimeCare Planering
ÖVRIGT
Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser.
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Kontaktpersoner på detta företaget
Eva Olson
0340-88339
Lotta Olanya
0340-88324
Johannes Hjelte
0340-88729
Suzanne Persson
0340-87182
Britt-Marie Theliander
0340-88726
Helén Albino Andersson
0340-883 53
Sophia Ånhed
0340-697174
Jaroslava Nilsson
0340-697183
Kommunals exp.
0340-885 35
Enhetschef Ronny Arvidsson
0340-882 40