OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Färna Herrgård är en genuin herrgård 40 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro. Vi har ett prisbelönt kök och ett gott renommé.
Vår matfilosofi
I Färnaköket lagar vi mat med kärlek och respekt för den naturliga råvaran. Till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Varje årstid har sin charm och sina speciella råvaror. Vi samarbetar med några av Sveriges bästa vinleverantörer och öl beställer vi från svenska microbryggerier. Restaurangen är 25% KRAV-märkt, slow food-inspirerad och utvald av Chaine des Rotisseurs och White Guide.
Som vår förste kock har du minst 5 års yrkesvana, stor passion för mathanterverket och bör kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du har lätt för att kommunicera, se det där extra och ligga steget före. Du ansvarar under souschef/kökschef. B-körkort krävs.
Vi söker dig som:
• är en passionerad, driven matlagare
• är ödmjuk, positiv, engagerad och noggrann i ditt arbetssätt
• ser långsiktigt på tjänsten och vill växa tillsammans med teamet och verksamheten
• har B-körkort och tillgång till bil då det inte finns några kommunala kommunikationer
• Kunskaper i engelska (både tal och skrift) är meriterande.
Varaktighet, arbetstid: heltid.
Tillträde: Snarast möjligt, vi behandlar ansökningarna löpande.
Lön: Månadslön, enligt överenskommelse.
Att vara anslutna till Visita och ha kollektivavtal är för oss en självklarhet.
Hos oss får du möjligheten att utvecklas som kock och jobba med de bästa råvarorna, anpassat efter säsong, tillsammans med ett engagerat och nyfiket team som ständigt strävar efter utveckling.
Kontaktpersoner på detta företaget
Food and Beverage Manager Inga-Lena Eriksson
0222-28190
VD Wenche Engström
0222-28190