OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholms Sjukhem är en av Sveriges största idéburna vårdgivare. Vi bedriver vård och omsorg utan vinstsyfte och har ett brett vårdutbud. Vi är stolta över vår kostenhet på Stockholms Sjukhem som ombesörjer 700 patientmåltider varje dag, en restaurang som serverar en lunchbuffé och café. Vi lagar det mesta från grunden och använder oss av färska, ekologiska råvaror.
Vi söker nu dig som älskar att laga mat och som vill tillämpa din yrkesskicklighet i en bransch som verkligen behöver dig och där matglädje är fokus. Vi som arbetar på kostenheten är stolta över den mat vi lagar och service vi ger. Hos oss ingår du i ett tight team och tillsammans skapar ni en matupplevelse som gör gott för både patienter, närstående, vårdpersonal och externa gäster. Maten vi lagar ska vara ambitiös och anpassad efter patienternas förutsättningar och behov. I rollen som förste kock tar du särskilt ansvar för driften och att kostenheten uppfyller de krav som är satta. Den mat vi lagar ska kryddas med kärlek och omsorg – kanske därför vi varit nominerade i White Guide Senior. Tillsammans gör vi skillnad.
Är du vår nya kollega?
För att lyckas i rollen krävs att du har en 3-årig restaurang- och storhushållsutbildning, alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig och goda kunskaper i svenska tal och skrift. Du är meriterande om du har kompetens i specialkost och erfarenhet av ”Matilda”. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete som förste kock inom vård och omsorg så är det en fördel. Dina personliga egenskaper är självklart viktiga för oss. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, är tillmötesgående och trivs i samspel med andra. Du är en trygg ledare och kan påverka och inspirera andra med din erfarenhet och kompetens.
Tjänsten är heltid, vi tillämpar provanställning, med placering på Kungsholmen i fina lokaler. Heltidsmåttet är 37 timmar/vecka dagtid med tjänstgöring var tredje helg. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Vi ställer upp och hjälper varandra, vid behov kan du därför behöva arbeta på olika stationer i köket.
Ansökan och information
Skicka in en ansökan eller ring om du vill veta mer!
Tf kostchef Katja Ritter, tel 08 - 122 850 44. Sista ansökningsdag är 26 feb 2023. Urvalet hanteras löpande.
Stockholms Sjukhem arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens för att främja att vi är en arbetsplats för alla därför behöver du inte bifoga ett personligt brev när du söker utan i stället svara på ett antal urvalsfrågor.
Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.