OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Du har jobbat ett längre tag som servitör/hovmästare och är van att hantera allt som händer i en kvällsrestaurang. Bordsbokningar, ta emot gäster, ansvar för effektiv försäljning och att driva merförsäljning är en självklarhet för dig.
Du är en fena på att kommunicera med gäster, ge dem bästa servicen och hitta lösningar när det dyker upp problem.
Du har också ett intresse för att hänga med i teknikutvecklingen i tekniska program och lösningar så att logistiken blir effektiv och att förbättringsarbete alltid pågår som en naturlig del i jobbet. Ordning och struktur är a och o för dig och du förstår vikten av att ta hand om både små och stora detaljer i restaurangmiljön.
Ditt intresse för mat och dryck är stort och du gillar att hålla koll på mat och dryckestrender.
Du är en är positiv kollega både med servis-teamet och köksteamet och du gillar att dela med dig av dina kunskaper på ett prestigelöst sätt. Din självkänsla är hög och positiv och smittar av sig.
Frimans har kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan till ulrika@frimanscafebistro.se
Frimans finns mitt i centrala Jönköping, bredvid Hamnkanalen och vid gångstråket mellan Vättern och Munksjön. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar lunch- och á la carte-rätter, öl, vin, drinkar, kaffedrycker och bakverk i en skön och njutbar miljö och stämning. Hos oss träffas människor för att trivas och för att få en skön och härlig helhetsupplevelse och under helgerna har vi tre öppna barer, pianobar med liveartister, dansgolv på vår festvåning Etage. Vi erbjuder också företag och privatpersoner att hyra vår festvåning för konferenser, fester och evenemang.