OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Frimans finns mitt i centrala Jönköping, bredvid Hamnkanalen och vid gångstråket mellan Vättern och Munksjön. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar lunch- och á la carte-rätter, öl, vin, drinkar, kaffedrycker och bakverk i en skön och njutbar miljö och stämning. Hos oss träffas människor för att trivas och för att få en skön och härlig helhetsupplevelse och under helgerna har vi tre öppna barer, pianobar med liveartister, dansgolv på vår festvåning Etage. Vi erbjuder också företag och privatpersoner att hyra vår festvåning för konferenser, fester och evenemang.
RESTAURANGCHEF
Du gillar att driva och utveckla en organisation samt att vara med och påverka.
I ditt ledarskap vill du vara en förebild för andra och du tycker att det är viktigt att utveckla medarbetare för att få dem att lyckas i sitt jobb! Dina grundvärderingar och ditt självledarskap gör att du är en trygg ledare för andra. Du gillar tydlighet och kommunicerar på ett enkelt sätt, med mål och vision som den röda tråden. Du vet att struktur, ordning och reda är grundläggande för en trivsam arbetsplats. Du har jobbat några år inom restaurangbranschen med varierade arbetsuppgifter och gärna med personalansvar.
Du är en kreativ och praktisk problemlösare som brinner för att restauranggästen ska få den bästa upplevelsen. I din roll som restaurangchef driver och planerar du för arbetet i restaurangen och baren och du jobbar i driften tillsammans med medarbetarna som du arbetsleder.
Hos oss arbetar du både självständigt och är en positiv lagspelare som samarbetar med alla. Du kan förvänta dig att arbetet är intensivt under vissa perioder – vi har alla inställningen att vi går in och stöttar där det behövs. Arbetsmoral och initiativtagande sätter du högt. Med din ledaregenskap, stolthet, prestigelöshet, noggrannhet, struktur, ordning, initiativförmåga, driv, engagemang och glädje medverkar du till vår trivsamma arbetsplats!
I dina arbetsuppgifter ingår även att introducera ny personal, delta i schemaläggning, säkerställa fungerande bemanning vid personals frånvaro, planera och driva effektiv logistik i verksamheten, ha fokus på ökad försäljning och att nå våra satta mål, driva överenskomna utvecklingsprojekt, förebygga och hantera press och kritik, säkerställa att vi uppnår krav för hygien och hantering av våra produkter, ansvar för miljö- och hållbarhetsaspekten inom verksamheten, ansvara för övergripande kontroll att maskiner, inventarier och verktyg sköts rätt och är i funktion, göra dryckesbeställningar, delta i veckomöten för planering i verksamheten.
ÖVRIGT
Anställningsform tillsvidare med start provanställning 6 mån, Arbetstider vardag, helg, kvällar ingår, Lön enligt överenskommelse, Relevant utbildning och flera års tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är ett krav
Frimans har kollektivavtal. Kika in på vår hemsida www.frimanscafebistro.se
Välkommen att skicka ditt cv och ansökan till ulrika@frimanscafebistro.se