OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mångfald, delaktighet och respekt. Det är några av ledorden i Örebro kommuns förskolor och skolor. Med drygt 25 000 barn och unga i våra förskolor och skolor och med mer än 5 000 anställda inom Barn och utbildning är det självklart att våra verksamheter är spännande och intressanta. Hos oss har du chansen att utveckla och att utvecklas - här finns arbetsplatser med många möjligheter Allmänt om tjänsten Kök och restaurang är den enhet inom gymnasieförvaltningen som ansvarar för kostverksamheten. Den består av sju tillagningskök som ger måltidsservice till ca. 6 000 gäster per dag inkl. specialkoster av olika slag. På gymnasieskolorna finns även cafeteriaverksamhet som ryms inom kök- och restaurangenheten. Matsedel upprättas centralt av kostchef med elevers samt personals inflytande. På enheten strävar vi efter en ökad användning av ekologiska livsmedel i tillagningen av kosten. I arbetsuppgifterna ingår: Att tillsammans med övrig personal ansvara för cafeets dagliga verksamhet såsom smörgåsberedning och försäljning Skapa en meningsfull och stimulerande vardag för skolans elever. Kvalifikationskrav: Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog och har erfarenhet av arbete med ungdomar i gymnasieåldern Du skall delta i beredning och försäljning av cafevaror som smörgåsar m.m. Du skall ha god förmåga att möta och stimulera ungdomar som besöker verksamheten. Samarbeta med skolans ledningsgrupp och den ansvariga för skolrestaurangen för att tillsammans skapa en god miljö i verksamheten.