OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Restaurangen Kitchen & Table har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden.
Vi söker nu en Passionerad och serviceminded frukost- och lunchchef till Clarion Hotel Gillet
Vi söker dig som älskar mötet med människor och vill förmedla en oförglömlig upplevelse till våra gäster som förväntar sig en passionerad service.
Du är en synlig ledare med god förmåga att samarbeta, både inom din avdelning men också mellan övriga delar av hotellet. Du är engagerad, prestigelös och drivs av att ge våra gäster service utöver förväntan.
Som ledare trivs du med att arbeta operativt och synligt i verksamheten. Du utmanas av ständiga förändringar och vill vara med och bidra till att skapa den härliga och passionerade atmosfären vi vill att hotellet ska förmedla.
Vi vill att du är modig och resultatinriktad som ledare och sätter höga krav på detaljer.
Du rapporterar direkt till Food & Beverage Manager och ingår i hotellets avdelningschefsgrupp.
Tjänsten innefattar:
* Personal och resultatansvar för frukost, lunch och konferensfika.
* Ansvar för frukostkock.
* Du förväntas delta i drift och skall vara kapabel och intresserad av att utföra alla de uppgifter som utförs av hela avdelningen.
* Ansvar för att planera, leda och fördela de dagliga arbetsuppgifterna till medarbetare på avdelningen.
* Ansvar för menyhantering och att våra bufféer har korrekt skyltning.
* Schamaläggning, upplärning och utbildning av personal.
* Ansvarig för personalrekrytering inom avdelningen.
* Skapa nya och förbättra rutiner för avdelningen och ansvara för att dessa följs.
* Genomföra beställningar och inventering för avdelningen.
* Ansvara för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand,- och säkerhetsrutiner.
* Arbetsmiljöansvar för avdelningen
* Rapportering i hotellets kvalitetssystem C2.
* Tjänsten innefattar även viss helg,- och kvällsarbete samt att jourarbete ingår enligt schema.
* Du ska i din tjänst även se till att våra konferenser är rätt förberedda för fika och luncher samt se till att avdelningen är rätt bemannad.
Egenskaper vi ser som viktiga hos vår framtida frukost- och lunchchef
* Minst 5 års erfarenhet från hotell och/eller konferensbranschen
* Erfarenhet av att leda team tillsammans mot målet
* Positiv och starkt drivande med förmåga att leda, entusiasmera och utveckla dina medarbetare
* Vi söker dig som är noggrann, har öga för detaljer och ser möjligheter i utmaningar.
* Du känner passion för att skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets alla gäster.
* Vi söker dig som vågar sticka ut, är innovativ och tänka annorlunda.
Clarion Gillet förväntar sig att du genomför ditt arbete med stor passion, personlighet, energi, mod och begestring.
Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor! För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Att vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extra ordinära gäst upplevelser.
Alla ansökningar sker via easycruit, sista ansökningsdag är den 27 april 2015.
Kontaktpersoner på detta företaget
Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund
Ulrica Lindros
Helena Miving
Helena Miving
+46 18681800