OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
NOFO Hotel & Wine Bar
NOFO Hotel & Wine bar är ett familjeägt hotell som ligger i den mest pulserande delen av Södermalm. Vi är brinner för design och service, det sistnämnda skulle vi inte klara av utan vår underbara personal. Vår ambition är att skapa en avslappnad men ändå professionell miljö, där gäst är alltid respekterad och omhändertagen.
NOFO Hotel är en del av WordHotels Crafted - en sammanslutning av noggrant utvalda hotell där förstklassig service, stil och komfort står i fokus. Förutom NOFO ingår andra Stockholmshotell i WordHotels Crafted, så som The Winery, Kung Carl, Hotel Franz och Hotel Ruth.
Vår vinbar inriktar sig på att servera unika och noggrant utvalda viner från småskaliga producenter, lokalt öl och innovativt mat gjord med kärlek för närproducerade och säsongens råvaror. I vinbaren, såväl som i alla andra delar av hotellet, försöker vi alltid göra det lilla extra för att våra gäster ska känna sig speciella.
Vem är du?
Frukosten har alltid varit en del av vår själ på NOFO Hotel och vi har vid flera tillfällen vara nominerade för priset WordHotels Crafted bästa frukost. Genom väl utvalda råvaror, en målsättning om att allt ska vara hemlagat och förstklassig service ska samtliga av våra gäster lämna frukosten mätta och med ett stort leende.
Därför söker vi nu en frukostchef med minst fem år dokumenterad erfarenhet från Sverige eller utomlands inom hotell/restaurang och personalansvar.
Du är medveten, initiativtagande, kreativ och med ett stort engagemang strävar du alltid efter att utveckla dig själv, frukosten på NOFO och ditt team. Du har en kärlek till de lokala råvarorna, och i den mån det går vill du arbeta med ekologiska samt KRAV-märkta produkter. Att arbeta mot gemensamt uppsatta mål är ska kännas inspirerande där vi förväntar oss att du själv tar ansvar för din ekonomiska uppföljning.
Du är självgående, stresstålig och van att arbeta kostnadseffektivt med såväl råvaror som din egen- och ditt teams tid. Att utföra ditt arbete och samtidigt säkerställa att lagar, miljö- och hälso -föreskrifter följs, känns naturligt för dig. Alla älskar den som älskar att laga en god frukost och du coachar resten av frukostteamet i service och kvalitet, du är införstådd med att du delar köket med vår konferens och vinbarsverksamhet.
Utöver vanliga frukostarbetsuppgifter innefattar din roll:
- Personalhantering
- Kostnadskontroll
- Budgetuppföljning
- Leverantörskontrakt/Beställningar
Tjänsten
Detta är en heltidstjänst med sex månaders provanställning och med tillträde efter överenskommelse. Tjänsten innebär arbete under dagtid och helg. Du anställs som avdelningschef och rapporterar till F&B Manager.
Vi följer kollektivavtal och har generösa personalförmåner.
Endast ansökningar via vår hemsida
career.nofohotel.se