OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Elite Park Avenue Hotel, en anrik mötesplats högt upp på Avenyn med stor konferens- och mötesverksamhet utöver det ordinarie affärs- och privatresandet. Frukosten är bland det sista gästen upplever och har därmed möjligheten att såväl hjälpa som stjälpa intrycket av vårt hotell.
Frukosten är bland den viktigast produkten under en hotellvistelse, för många det som sätter lite guldkant på vistelsen, för andra en viktig start inför dagens affärsmöten. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår frukostprodukt när befintlig frukostchef går vidare internt till nya utmaningar. Du ska gilla att gå upp tidigt på morgonen, skapa en härlig frukostprodukt, där logistiken fungerar för att kunna hantera stora volymer gäster och samtidigt inte tappa fokus på den viktiga detaljen när room service ska levereras direkt till rummet.
Din drivkraft är just att kombinera teamwork med kreativitet och effektivitet, i det stora och det lilla. Du leder ett stort team som verkar i restaurangen, i vår executive lounge för vissa gästkategorier och hanterar allt från inköp till personalplanering och ekonomisk uppföljning. Vi sätter stort värde på ett starkt ledarskap, gott humör och energi, förmåga att kombinera effektivitet med kreativitet i leveransen av frukostprodukten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillsätts omgående. Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!
Rekryterande chef är David Harvey- Food & beverage Director
Vi ser framemot att höra från dig!
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger