OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Frukostchef Gränsö slott
Vi söker dig som vill hjälpa oss att utveckla och servera våra gäster den bästa av slottsfrukostar.
Gränsö slott dukar upp frukosten i slottets Orangerimatsal varje morgon. För våra gäster är det en av de viktigaste stunderna i vistelsen och upplevelsen hos oss.
Här vill vi att gästerna ska koppla av och njuta av en vackert uppdukad buffe, med allt ifrån gott, nybakat bröd, nyttig musli, frukt, fruktjuicer, grönt, hälsosamt, till kallskuret och småvarmt.
Vi vill tillsammans med dig ta nästa steg och se över kreativ uppdukning och innehållet i vår slottsfrukost. Här får du vara med och påverka.
Du är organiserad, kreativ, noggrann, har ledaregenskaper och uppskattar det vackra. Inte minst är du noga med detaljer. Vår frukost ska hålla hög kvalitet, dukas upp vackert och frestande, och får inte variera från dag till annan.
Du gillar gästkontakt och att möta och ta hand om våra trevliga gäster.
Du är den som leder och rekryterar personal, lägger scheman och håller i inköp. Du ser också till att framdukning, avdukning och förvaring sker på ett hygieniskt och bra sätt.
Du har erfarenhet av kök/kallskänk eller likvärdigt arbete och kan jobba tidiga morgnar. Du är dessutom stresstålig och ordningsam.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och är du rätt person är vi beredda att lära dig det du kanske inte kan.
Du kommer att få arbeta i ett mycket bra och trevligt Gränsöteam.
Ansökan till Jamie Holland
Food & Beverage Manager
jamie@granso.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotellchef Sigrid Persdotter
049082437
0703210784
Receptionschef Sigrid Persdotter
049082430
Restaurangägare Stefan Andersson
049082427
Hotellchef Sigrid Persdotter
Restaurangchef Mikael And
049082427