Frukostkock

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel Gillet
Vi som arbetar på Clarion Hotel Gillet brinner för det vi gör och har ett passionerat förhållningssätt till möten med människor. För oss är det viktigt med medarbetare som känner sig uppskattade, önskade och älskade. Vi känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Vi är alltid hungriga på nya kreativa lösningar som skapar extraordinära gästupplevelser. 

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Vi söker nu förstärkning till vårt glada gäng i köket!

Tillagning av omelett i frukostmatsalen på morgonen, skapa en tilltalande buffé till brunch samt till lunch och till det skapa en attraktiv konferensfikabuffé. Rollen som frukostkock hos oss innebär att vara synlig i både kök och i matsal. 

Jobbet

• Förbereda, tillaga och leverera god och tilltalande mat
• Arbeta med frukost, brunch, lunch och konferensfika
• Inköp och lagerstyrning
• Tjänsten är en visstidsanställning på 75% till och med 31 januari 2017 med möjlighet till förlängning
• Arbetet är främst belagt tidig morgon, dagtid samt helger


 Talangen

• Du är social, god kommunikativ förmåga och räds inte för att vara ute i matsalen hos gäster
• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
• Du är utbildad kock eller har relevant och dokumenterad bakgrund med goda referenser
• Du är du positiv, strukturerad och självgående med en god förmåga att prioritera och planera ditt arbete
• Du är en lagspelare och ser köket som en enhet
• Du har mycket energi, mod och begeistring 
• Kan se saker själv och komma med nya synpunkter
• Du vill såklart alltid leverera bästa kvalitet och service
• Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift


 

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag.

 

Vad väntar du på?!

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet Uppsala
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Deltid -
  • Publicerat: 21 september 2016

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Sumo Sushi Ängelholm - söker kock

Sumo Sushi Ängelholm - söker kock

27 november 2024

Sushikock

25 november 2024

25 november 2024