Frukostkock

Frukostkock

Arbetsbeskrivning

#jobbjustnu
Jobba med oss på västkustens finaste destination.


Sedan Marstrands Havshotell öppnade för 9 år sedan har vi haft en utveckling vi aldrig kunnat drömma om. Under 2019 har magin lyfts till nästa nivå, total
144 hotellrum, 15 mötes- och eventlokaler, en ny sportklubb, ett större SPA och inte minst helt nya Ottos Vardagsrum & Kök.


Vi vill ha en teamspelare som vågar ta plats, vågar utmana och är beredd att satsa stort för att vinna, precis som resten av vår familj!
Du kommer tillsammans med resten av teamet ansvara för att leverera mat i toppklass till våra gäster.


Du kommer att jobba i den dagliga driften i köket med att laga mat, kvalitetssäkra och utveckla våra menyer.


Arbetstid förlagd till dagtid och helger.


Att kunna utrycka sig på svenska i tal och skrift är meriterande.
Anställning sker löpande.
Start enl överenskommelse.

Kontaktpersoner på detta företaget

Food and Beverage Pär Andersson
0303240200

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MARSTRANDS HAVSHOTELL AB MARSTRAND
  • 2 platser
  • 3 - 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 2 februari 2021
  • Ansök senast: 4 mars 2021

Besöksadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND

Postadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND, 44030

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024