OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vilka är vi som söker?
Hôtel Reisen ligger på Skeppsbron vid vattnet, granne till Slottet. Vi är ett nyrenoverat femstjärnigt hotell och en del av den amerikanska hotellkedjan Hyatt genom varumärket "The Unbound Collection".
På hotellet finns 144 rum och sviter, ett konferensrum, spaavdelning och gym.
Inom F&B finns en fantastisk restaurang med sammanhängande bar med utsikt över Stockholms inlopp. Restaurangen som är öppen sju dagar i veckan, serverar frukost, lunch, och middag.
Längre in i hotellet hittar du vår cocktailbar med live-musik som är öppet onsdagar-lördagar och går under namnet Bar Brahe.
Vi erbjuder även room service dygnet runt alla dagar i veckan och samtliga rum har en minibar.
Frukostkock
Vi söker nu en engagerad och yrkeserfaren frukostkock. Tillsammans med dina kollegor säkerställer du att gästerna på Hôtel Reisen får en fantastiskt start på dagen och en service som överträffar gästens förväntningar.
Arbetsuppgifter:
Ansvara för frukosten som serveras på Hôtel Reisen varje morgon.
Planera, genomföra och följa upp dagens frukost
Inköp
Inventering
Kommunicera med hotellets olika avdelningar
Din profil:
Du har några års erfarenhet från att arbeta som kock
Du har ett genuint intresse av matlagning och hantering av råvaror
Du har god struktur, är ordningsam och har en vilja att utveckla och utvecklas.
Du har erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål, köksekonomi, svinnhantering och egenkontroll.
Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Du är ansvarstagande
Tillträde enligt överenskommelse.
Anställningsform: provanställning 6 månader
Sysselsättningsgrad: 75 %
Arbetstid:
Vardagar: kl. 5.30 - 11.30
Helg: kl.6 - 12
Bifoga ett personligt brev i ansökan där du beskriver vem du är och vad service är för dig.
Bifoga även ditt cv och ett nytaget foto.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
F&B Manager Kicki Hantsaridou
08-51713882
Kökchef Leif Melin
08-54513992