Frukostkock - Kallskänka / Kock

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning. Du har den utbildning som krävs och har jobbat i restaurangkök i minst fem år. Du är ansvarstagande, noggrann och självgående. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Du kommer att ingå i ett professionellt, personlig och glatt gäng som tillsammans har en gedigen erfarenhet och brinner för att alltid ge våra gäster bästa möjliga matupplevelse.
Arbetstiden är uppdelad på vardagar, kvällar och helger.
Tillträde snarast. Lön efter överenskommelse.
Intervjuer kommer att ske löpande, vi rekommendera därför att du inte väntar med din ansökan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Grand Hotel Saltsjöbaden AB Saltsjöbaden
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 27 september 2021
  • Ansök senast: 27 oktober 2021

Postadress

Hotellvägen 2
Saltsjöbaden, 13383

Liknande jobb


Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024

Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024