Frukostkock till Hotel Skansen, Öland

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en ny medarbetare till frukost/lunch arbete i köket.
Vi ser helst att du har minst 1 års erfarenhet.

Som person måste du vara stresstålig och kunna jobba i team.
Köket på Hotel Skansen är öppet dagligen 11-21 året runt. Samt 11-22 under högtryck som tex under sommarmånaderna och kring jul med alla julbord etc.
Hotel Skansen serverar frukost, lunch samt a la carte varje dag.
När vi arbetar frukostpass så börjar man 06.00 på vardagar samt 07.00 på helger/helgdagar. Frukostbuffén skall på plats och allt det småvarma som köttbullar, prinskorvar, äggröra etc skall tillagas.

Vi har ca 500 sittplatser i de olika matsalarna, samt ca 200 sittplatser på våra uteserveringar. Vi har även påskbuffér samt julbord osv.
Vi öppnade ett helt nytt restaurangkök i mars månad 2015 med all tänkbar utrustning och höga standard med grovdisk och fina ytor.

Välkommen in med din ansökan.

Vår vision:
"Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande?

Kontaktpersoner på detta företaget

Platschef Fredrik Norén
0485-30530
Köksmästare Tobbe Magnusson Ohlin
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-305 30
Hotelldirektör Fredrik Norén
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Hotellchef Sofia Kahnt
0485-30530
Ägare/VD Fredrik Norén
0485-30530
Spachef Olivia Jonsson
0485-305 30

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Skansen
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Start augusti/september
  • Publicerat: 4 augusti 2016

Besöksadress

Tingshusgatan 1
None

Postadress

None
Färjestaden, 38631

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024