OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en ny medarbetare till frukost/lunch arbete i köket.
Vi ser helst att du har minst 1 års erfarenhet.
När vi arbetar frukostpass så börjar man 06.00 på vardagar samt 07.00 på helger/helgdagar. Frukostbuffén skall på plats och allt det småvarma som köttbullar, prinskorvar, äggröra etc skall tillagas.Sedan så sköter man om matsalen och buffén fram till den skall bytas ut mot lunch.
Som person måste du vara stresstålig och kunna jobba i team.
Köket på Hotel Skansen är öppet dagligen 11-21 året runt. Samt 11-22 under högtryck som tex under sommarmånaderna och kring jul med alla julbord etc.
Hotel Skansen serverar frukost, lunch samt a la carte varje dag.
Vi har ca 500 sittplatser i de olika matsalarna, samt ca 200 sittplatser på våra uteserveringar. Vi har även påskbuffér samt julbord osv.
Vi öppnade ett helt nytt restaurangkök i mars månad 2015 med all tänkbar utrustning och höga standard med grovdisk och fina ytor.
Välkommen in med din ansökan.
Vår vision:
"Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande?
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Fredrik Norén
0485-30530
Köksmästare Tobbe Magnusson Ohlin
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-305 30
Hotelldirektör Fredrik Norén
0485-30530
Spa föreståndare Olivia Jonsson
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Restaurangchef Holger Glück
0485-30530
Hotellchef Sofia Kahnt
0485-30530
Ägare/VD Fredrik Norén
0485-30530
Spachef Olivia Jonsson
0485-305 30