OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Jula Hotell AB består utav Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gysinge Herrgård samt Gyllene Uttern. Det var i maj 2021 som anrika Gyllene Uttern blev en del av hotellkedjan. En hotellkedja som verkligen är på framfart. Gyllene Uttern består utav hotellrum och stugor med sjöutsikt, en vacker restaurang, kaffestuga samt konferenslokaler.
Till Gyllene Uttern söker vi nu en glad lättsam person med erfarenhet från Besöksnäringen som vill vara med och driva och utveckla detta fantastiska hotell utanför Gränna.
Det här gör Du som Kreativ Gastronom
Du kommer äga den kulinariska helhetsbilden för våra gäster där ditt absoluta fokus är att kvalitetssäkra ditt team och erbjuda genomtänkta menyer till våra gäster. Gyllene Uttern anordnar allt från små återkommande konferenser till stora bröllop och du navigerar enkelt mellan de olika målgrupperna i takt med kostnadskontroll och arbetsglädje.
Du är ytterst ansvarig för gästernas och medarbetarnas kulinariska upplevelse hos oss och till hjälp har du personalen i köket, restaurangen, frukosten och caféet som rapporterar till dig. Tillsammans med dina team tar ni fram attraherande menyer, briljerar med idéer och nytänk kring hållbarhet, prissättning och utmanar de traditionella boxarna.
Som ansvarig chef säkerställer du att samtliga av dina avdelningar är informerade, pålästa och arbetar tätt tillsammans. Du suddar ut gamla linjer och bygger ett team baserat på kunskap, engagemang och glädje.
Rollen som Kreativ Gastronom innebär att du är en viktig deltagare i Ledningsgruppen där vi arbetar proaktivt, strategiskt och med glädje. Vi lyssnar in våra medarbetare och gäster och säkerställer att vi har en jämn och hög servicenivå. Likt många hotell varierar vår beläggning vilket innebär att proaktivitet och lösningsfokus blir avgörande för att möta våra gäster på bästa sätt.
Det här är din bakgrund och dina erfarenheter
Du har en eftergymnasial utbildning inom mat och flerårig dokumenterad erfarenhet från branschen, där du varit aktiv i att komponera delikata och unika menyer samt lett ett serviceteam av högsta expertis.
Du är van att arbeta mot ekonomiskt uppsatta mål, budgetarbete, uppföljning samt mjuka värderingar. Du besitter mycket goda kunskaper i arbetsmiljö och har erfarenhet och förståelse i att arbete under ett varumärke i privat regi.
Att du har goda kunskaper i miljö och hälsa samt arbetsmiljö ser vi som självklart. Att du dessutom är flexibel, samarbetsvillig och nyfiken på nya trender är viktiga komponenter för att du ska trivas hos oss. Vi ser gärna att du senast kommer från en roll som Köksmästare i ett internationellt storkök. Du är trygg i dig själv, van att arbeta efter kollektivavtal och ser nyttan med att arbeta aktivt med schemaläggning.
Det här är Du som person
För att verkligen komma till din rätta ser vi att du är en karismatisk ledare med goda intentioner och vågar prova nya tillvägagångssätt. Att du är omtänksam, har en genuin känsla för människor och har en utomordentlig kreativ ådra är några av dina styrkor.
Du vågar ta plats, leda, delegera och utmana. Vi ser framför oss att du är en glad och engagerad person som vi hoppas på ska trivas i vårt gäng.
Bra att veta
Tjänsten är på heltid, provanställning 6 mån. Som Gastronomisk kreatör förväntas du att vara där både personal och gästerna är varför arbetstid kan komma att variera. Start och lön enligt överenskommelse.
Så här söker du
Om du känner att du skulle passa för denna glada roll så tveka inte att söka direkt!
Vi håller intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Frågor om tjänsten besvaras av Hotellchef Caroline Ekberg, via mail: caroline.ekberg@julahotell.se
Sista dag för att ansöka omtjänsterna är den 2023.02.28