OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nyfiken på Södertörn? Nu söker vi på Almåsa Havshotell efter en erfaren souschef/gastronomisk ledare med start 1 februari 2022.
Tjänsten som souschef är på heltid och innefattar bl.a. ansvar för driften samt delaktighet i menyskapandet. Arbetstiderna sträcker sig över dag- och kvällstid, dock inte senare än till 23.00, med helgpass ungefär varannan vecka.
Personliga egenskaper som är viktiga hos oss är:
Du är utbildad kock och har minst fem års erfarenhet av a la carte
Du brinner för mat och hänger med i alla nya trender
Har ett miljöengagemang
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Är glad och positiv
Du har bil och körkort
Almåsa Havshotell är en nyrenoverad, modern mötesplats i Stockholms södra skärgård, som erbjuder saltstänkta möten i form av konferens, festligheter, Svartkrog och sköna weekends. Almåsa Havshotell ägs idag av Iris Förvaltning AB via Synskadades Stiftelse, som arbetar för att förbättra synskadades villkor i samhället. Ett arbete som bygger på tanken om alla människors lika värde.
På Almåsa har vi ett miljöengagemang. Almåsa är till exempel svanenmärkt, vi jobbar endast med svenskt kött och försöker använda lokala producenter. Vidare lagar vi det mesta från grunden, på äkta råvaror, med god variation.
Vi är kollektivanslutna och följer gällande kollektivavtal, individuell lönesättning tillämpas
Vi har friskvårdsbidrag samt att vi har ett nytt modernt gym och simbassäng och som anställd har du fri tillgång till dessa faciliteter.
Köket totalrenoverades 2018.
Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällstid och helger.
Skicka ditt CV till britt-marie.backe@almasa.se. Har du fler frågor? Kontakta vår Hotelldirektör, Britt-Marie Bäcke 08-50040487