Glad & snabb frukost & brunch-kock till STHLM Brunch Club DAGTID

Glad & snabb frukost & brunch-kock till STHLM Brunch Club DAGTID

Arbetsbeskrivning

#jobbjustnu
STHLM Brunch Club är en internationell brunchrestaurang som serverar frukost & brunch. Menyn är inspirerad av frukostkulturen i England, Australien och USA med pannkakor, Eggs Benedict och Full English breakfast.
Ingen buffé, allt på tallrik och á la minute. Färskt, fräscht, instaworthy. Fokus på vegetariskt/veganskt; vi har fortfarande kvar ett fåtal kötträtter på menyn men trenden går mer och mer mot det gröna hållet.
Vi serverar upp till 350 personer per dag under helgerna och köerna ringlar ner för gatan de flesta dagarna, så tempo, uthållighet och ett glatt humör krävs om man ska palla med att jobba hos oss!
Vi är ett litet men naggande gott team så det krävs att man jobbar över avdelningsgränserna och hjälper varandra där det behövs.




Utbildning/Erfarenhet
Vi vill att du har jobbat som kock i ett par år och har dokumenterad erfarenhet, från Sverige eller utomlands. Då vi är en internationell arbetsplats ser vi det som positivt om du har erfarenhet från utlandet. Du är bekväm med både varm och kallkök och har lagat frukost och brunch i liknande miljöer förut.
Vi ser framför oss att du är:
Prestigelös
Pålitlig
Stabil
Självständig
Kreativ
Positiv!
Nu söker vi en glad, stabil, snabb och driven kille eller tjej som är redo för sitt nästa steg I karriären. Visionen är att öppna fler restauranger inom kort, så hos oss finns potential att växa.
Vår meny bygger på Australiensisk frukostcafékultur, så om du har erfarenhet av den typen av matlagning är det mycket meriterande! Menyn byts 4 gånger per år enligt säsong och trend, och vi har 2st monthly specials som byts löpande.
Vi tror att du: älskar mat, jobbar snabbt och rent, gillar när det är fullt ös samt tar hand om dig själv och din hälsa! På helgerna är det högt tempo och man måste dels ha en viss fysikalitet samt kunna klara av den stressen och tycka att det är kul att få ut maten snabbt och snyggt. Vi jobbar inte enligt de gamla hirarkierna, vi kör ingen management by fear, och det finns ingen konflikt mellan kök och servis; om du jobbar på det sättet så är detta inte stället för dig :)




TILLTRÄDE SNARASTI
Vill du bli en av oss?
Välkommen med din ansökan!
Vi erbjuder:
Dagtidsjobb i olika skift 07-15:30, 09-17, helger 07.30-1700.
Notera att vi jobbar varannan helg.
Individuell lönesättning utifrån kollektivavtal
Anställning i ett privatägt företag där vi jobbar nära varandra och över avdelningsgränserna!
En rolig och omväxlande arbetsmiljö med anställda från bla Australien, USA, England och Sverige!
Mer om arbetsplatsen:
STHLM Brunch Club är en arbetsplats med stundtals väldigt högt tryck; och man måste kunna hantera det med ett leende. Jobbet är till viss del fysiskt krävande och du får därför inte vara rädd för att hugga i! Som vi säger "When the going gets tough, the tough gotta get going".
Däremot så erbjuder vi arbete endast dagtid, så det blir inga sena kvällar här.
Kanske har du jobbat och bott utomlands, rest och är van att umgås med kollegor från andra länder och med andra mentaliteter? Eller så har du jobbat i Sverige men känner dig bekväm med att kommunicera på engelska och tycker det låter kul med en internationell arbetsplats med kollegor från hela världen.
Älskar du restaurangbranschen? Har du nära till skratt och tycker själv att du är hyfsat opretentiös? Har du jobbat/bott utomlands och vet vilken vibe vi försöker åstadkomma på Brunch Club? Hör av dig till oss!!






ARBETSTIDER:
Vi har öppet mellan 7:30-15:30 på vardagar och 8:30-16 på helger. Skiften är 7-16 på vardagar och 7:30-17 på helger.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!!

Kontaktpersoner på detta företaget

Ägare Elisabeth Vogel

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Birdieberridge AB Bromma
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 december 2022
  • Ansök senast: 12 januari 2023

Besöksadress

Dalagatan 24
Stockholm

Postadress

Blackebergsbacken 54
Bromma, 16852

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024