OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Golfköket är en restaurang belägen på Västerås Golfklubb. År 2022 blev vi rankad som 7:e bästa golfrestaurang i Sverige vilket är en utmärkelse vi är stolta över. I vår verksamhet arbetar vi med dagens lunch, middagar, konferens, fest, bar och kiosk. Vi ordnar allt från catering till middagar och erbjuder våra gäster genuint lagad mat i en trevlig miljö. Den huvudsakliga arbetsperioden är mellan april-oktober samt december.
Om tjänsten:
Vi söker både dig med erfarenhet av kockyrket och dig som är ny. Du är social, glad, ordningsam och utåtriktad, ser aldrig några problem utan allt går att lösa.
Golfköket är rankad som 7:e bästa golfrestaurang i Sverige 2022 enligt Players First. Du har ett stort engagemang för mat, dryck och service eftersom kvalité är ytterst viktig för oss.
Kock 1: Är självgående, kreativ och tar ett större ansvar när kökschefen inte är på plats. Du har erfarenhet av husmanskost samt a la carte matlagning.
Kock 2: Är hungrig att lära sig matlagning. Har viss erfarenhet av kockyrket alternativt precis gått kockutbildning. Erfarenhet av köksarbete är meriterande.
Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete. Du kommer få möjlighet att jobba med lunchservering, middagar, events, konferenser mm. Vill du ha ett större ansvar ser vi inga hinder för det. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och att alla är delaktiga.
Vi vill skapa glädje och gemenskap med en familjär känsla och hos oss kommer ingenting vara omöjligt. Öppenhet, nyfikenhet och engagemang är några av de värdeord vi arbetar efter.
Anställningen gäller från april till och med oktober med möjlighet till förlängning.
Vi har öppet 7 dagar i veckan under sommarhalvåret. Kvälls- och helgjobb kommer att förekomma.
Vi samarbetar även med Skoterköket i Lofsdalen, Härjedalen. Möjlighet finns att åka till fjällen vintertid och arbeta.
Låter detta intressant? Vi anställer löpande så vänta inte!
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag.
1-2 års erfarenhet