OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Scandinavium, Ullevi, Gamla Ullevi, Frölundaborg, Bravida Arena, Valhallarinken, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.
Vi arrangerar också, tillsammans med Svenska Ridsportförbundet, Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.
Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004 och bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling.
Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.
Bolaget omsätter ungefär 300 miljoner kronor och vi är cirka 140 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!
ARBETSUPPGIFTER
Som hovmästare arbetar du nära Restaurangchef, Ass. Restaurangchef och köket. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och genomföra evenemang i restaurangen, som hovmästare för en av restaurangenheterna och ibland även som ansvarig för hela restaurangavdelningen. Tjänsten är till stor del förlagt till evenemangen under kvällar och helger.
Du kommer vara delaktig i och till viss del ansvara för:
• Ta emot och planera bokningar
• Arbetsleda under evenemang och förberedelsedagar
• Ta emot varor
• Utbildning av personal
• Kvalitetssäkra verksamheten
• Personalplanering
• Restaurangens evenemangsplanering
KVALIFIKATIONER
Krav till denna tjänst:
• Dokumenterad flerårig erfarenhet av restaurangarbete från en större verksamhet
• Mycket god datorvana (Microsoft Windows & Officepaket)
• Stor vana av bord/gästbokningssystem
Meriterande är:
• Tidigare anställning som hovmästare
• Erfarenhet i bokningssystemet WaiterAid, som administratör
• Erfarenhet i kassasystemet OpenPos i en arbetsledande roll
• Vana av digitala bemanningssystem.
• Vinkunskap