OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Omakase Head Chef
Koizen i Göteborg söker efter en passionerad och skicklig Omakase Chef som kan leverera en autentisk och minnesvärd matupplevelse för våra gäster.
Vem vi söker
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom japansk gastronomi och köksarbete med tyngdpunkt på Omakase-stilen. Du har expertkunskaper om traditionella japanska matlagningsmetoder, tillagningsmetoder och presentation. Vi ser även att du har goda kunskaper inom HACCP och säkerhetsstandarder.
Vidare ser vi att du har förmågan att:
Skapa unika och nyskapande rätter som överträffar gästernas förväntningar.
Utforma och utveckla en varierad Omakasemeny med hög kvalitet och säsongens ingredienser.
Tillaga sushi (sashimi, nigiri, maki och andra typer av sushi).
Leda och hantera ett köksteam samt att inspirera och coacha dina medarbetare.
Hantera en högarbetsbelastning och hålla sig till tidsplaner för att upprätthålla effektivitet och kvalitet.
Arbeta i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö samt att kunna anpassa sig till ändrade krav och behov.
Fokusera på restaurangens gäster så att varje gäst får en exceptionell matupplevelse
Ansökan
Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. Urval sker löpande!
Kontaktpersoner på detta företaget
Emelina Bengtsdotter
David Faasth
Cecilia Jerresand
+46 705612483
Helena Björk
+46 70 2513697
Susanna Béguier
+46 73 075 22 26
Leif Knutas
+46 767 23 27 92
Fredrik Johansson
+46 10 141 20 52
Susanna Callin
+46 76 722 10 33
Kenneth Matsson
+46 10 141 19 91
Knut Skjauff
+47 48193001