OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grand Hotel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm.Grand Hotel är ett av de få utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer och det enda hotellet i Sverige som är medlem i The Leading Hotels of the World och även i InterContinental Hotels & Resorts.Cadierbaren är en av Stockholms trevligaste och mest populära mötesplatser.Här kan våra gäster njuta av det bästa inom cocktailservice men även av a la carte-frukost, brunch, lunch och afternoon tea.Vi söker en ny hovmästare som vill skapa mat- och dryckesupplevelser i världsklass tillsammans med oss på Grand Hotel.Som hovmästare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära ansvaret för den operativa driften inom personalområdet samt att tillsammans med avdelningschefen utveckla personal och förbättra kvalite i enlighet med Grand Hotels kriterier. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära schemaläggning, rekrytering, personalträning, redovisnings- och kassaavstämningar.Du kommer att arbeta på ett rullande schema med både dagar och kvällar samt även vissa morgnar.Då vi är ett internationellt hotell som aldrig stänger, innebär detta att vi även arbetar under storhelger.Vi ser att du har minimum tre år i arbetsledande befattning inom hotell och/eller restaurang.Du har mycket goda mat- och dryckeskunskaper och trivs med att arbeta i en internationell miljö som präglas av högsta kvalite.Tjänsten kräver även en god ekonomisk förståelse.Du ser Din ledarroll som lagledarens och genom kommunikation och engagemang och gärna lite "ide-rikedom" kan styra verksamheten mot uppsatta mål.Grand Hotel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket externa kontakter.För rätt person erbjuder Grand Hotel även goda möjligheter till professionell- och personlig utveckling i form av bl a ett utbildningsprogram.Vi arbetar aktivt med personalvård och har exempelvis infört ett personligt friskvårdskonto.