OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Snart blir en av Stockholms bästa mötesplatser både bättre och större! Nu söker vi efter dig som vill skapa mat- och dryckesupplevelser i världsklass tillsammans med oss på Grand Hotel. Cadierbaren, i sin nuvarande form, invigdes i mitten av 1980-talet. Sedan dess har den varit en av Stockholms trevligaste och mest populära mötesplatser. När vi nu bygger om behåller vi känslan men ökar ytan och öppettiderna. I den nya baren som invigs under oktober, kommer våra gäster fortsättningsvis att kunna njuta av det bästa inom cocktailservice men även av a la carte-frukost, brunch, lunch och afternoon tea Vi söker nu efter hovmästare som vill vara delaktiga i att skapa en för Stockholm helt ny produkt vad gäller service och utbud. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära ansvaret för den operativa driften inom personalområdet samt att tillsammans med avdelningschefen utveckla personal och förbättra kvalite i enlighet med Grand Hotels kriterier. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära schemaläggning, rekrytering, personalträning, redovisnings- och kassaavstämningar. Du kommer att arbeta på ett rullande schema med både dagar och kvällar samt även vissa morgnar. Då vi är ett internationellt hotell som aldrig stänger, innebär detta att vi även arbetar under storhelger. Vi ser att du har minimum tre år i arbetsledande befattning inom hotell och/eller restaurang. Du har mycket goda mat- och dryckeskunskaper och trivs med att arbeta i en internationell miljö som präglas av högsta kvalite. Tjänsten kräver även en god ekonomisk förståelse. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi får jobba med dig.