OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grand Hotel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholms som bedriver hotell, konferens, festvåning och restaurangverksamhet där bl a Grands Veranda ingår.Verandan är öppen alla dagar under året för frukost, lunch och middag och är en klassisk restaurang med svensk mat- och råvaror i fokus och som följer det kulinariska årets olika säsonger och teman Grand Hotel är ett av de få utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer och det enda hotellet i Sverige som är medlem i The Leading Hotels of the World och en del av InterContinental Hotels & Resorts.Grand Hotel är ett helägt dotterbolag till Investor AB Till Grand Hotel och Grands Veranda söker vi nu en Köksmästare som tillsammans med vår Kökschef och befintliga team vill driva och vidareutveckla Verandaköket.I rollen som Köksmästare har du det övergripande drifts- och kvalitetsansvaret där schemaläggning, arbetsfördelning, personalplanering och dagliga varubeställningar ingår.I samråd med kökschef kommer du att ansvara för all menyplanering samt vara behjälplig vid rekrytering.Du kommer att rapportera direkt till Kökschefen samt ha ett nära samarbete med Verandans restaurangchef.Vi söker en erfaren person som vill laga mat med tonvikt på vårt svenska matarv men även med internationella influenser av förstklassiga råvaror.Du har förmågan att engagera och entusiasmera dina medarbetare samt att skapa ett bra team.Du är van vid att sätta upp tydliga mål och förstår vikten av att vidareutveckla och stimulera dina medarbetare. Vi ser gärna att du har en bakgrund från arbetsledande befattning inom högkvalitativt restaurangkök samt klara av ett bitvis högt och stressigt arbetstempo.Du ska en god ekonomisk förståelse och gärna vana från kalkyleringsprogrammet MOR.Service måste ligga dig varmt om hjärtat och du bör ha ett starkt driv att utveckla dig själv och dina medarbetare. Grand Hotel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket externa och internationella kontakter i en unik miljö med mycket hög intern kompetens.För rätt person erbjuder Grand Hotel även goda möjligheter till utveckling.Vi arbetar aktivt med personalvård och har ett personligt friskvårdsprogram.