OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm och Några av Sveriges bästa restauranger finns i huset. Vi kan stoltsera att vi serverat mat och dryck sedan hotellet byggdes. För 100 år sedan byggdes också de första sommarverandorna här på hotellet. Sedan dess har Verandan varit en självklar mötesplats för såväl Stockholmare som besökande turister. Kom hit på en storslagen frukost, lunch eller middag med utsikt över vattnet och slottet. Eller boka bord till våra härliga bufféer och klassiska smörgåsbord, serverade med hotellets egen snaps Grand Aquavit 1874.
I grundaren Regis Cadiers namn finns Cadierbaren - där hittar alla hem, stockholmare som hotellgäster. Den grandiosa baren rymmer after work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Sätt gärna våra bartendrar på prov, de är några av Sveriges bästa. Blir ni hungriga, ta en titt på barmenyn. Här finns även à la carte-frukost, lunch och Afternoon Tea för den som har svårt att slita sig från de sköna sofforna.
Room Service finns på plats dygnet runt och serverar frukost, lunch, middag och allt däremellan vid alla tidpunkter. Har ni några särskilda önskemål är det bara att säga till. Att göra gäster nöjda är det bästa vi vet.
Utöver detta har vi 24 eventlokaler som rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler.
Sammantaget gör detta att Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
OM ROLLEN
I vår ständiga strävan att alltid utveckla och kvalitetssäkra vår mat- och dryckesavdelning söker vi dig som idag arbetar som Souschef eller dig som känner dig redo att ta nästa steg i karriären. Du ska med passion och kunskap vara med och skapa minnesvärda smakupplevelser för våra gäster. Vi letar därför efter dig som är genuint intresserad av mat och känner dig bekväm och rejält hemmastadd i ett stort restaurangkök.
Gemensamt är att vi har vi ett genuint intresse för yrket där vi lagar internationell och svensk mat med förstklassiga råvaror. Här serveras mat till, från1 person till flera 1000 mellan varven. Men oavsett antal så ska service och kvalitet genomsyra hela verksamheten och detta ska därför vara en självklarhet även för dig.
Det kommer stundtals att krävas en del flexibilitet och hårt arbete. Att vara stresstålig och lösningsorienterad är därför en klar fördel. För rätt person kommer det att vara både utvecklande, givande och framför allt roligt. Då vårt kök består av många olika avdelningar finns goda möjligheter för dig att både utveckla och utvecklas. Arbetstiderna varierar och förläggs till såväl dagtid, kvällar som helger.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som är positiv, strukturerad och noggrann
Du har flera års yrkesvana - tidigare erfarenhet från bankettverksamhet och internationellt kök är ett krav
Du har dokumenterad utbildning inom yrket, alternativt motsvarande dokumenterad erfarenhet
Du har tidigare vana från att leda ett team och känner dig bekväm i att ta beslut som rör det dagliga arbetet
Alla som arbetar hos oss måste ha fyllt 18 år samt tala svenska och engelska
VI ERBJUDER
En spännande utmaning och stimulerande arbete i ett Sveriges mest ikoniska hotell med över 300 anställda
En internationell arbetsplats med en levande kultur och stor mångfald bland både kollegor och gäster
Arbetsplatsen är placerad på hotellet där vi har högt i tak och en stor variation i arbetsuppgifter
Tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse
Anställningsförmåner och rabatter inom Grand Group
Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Kökschef Sofie Bredenberg på; sofie.bredenberg@grandhotel.se.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
2-4 års erfarenhet