OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill skapa mat- och dryckesupplevelser i världsklass tillsammans med oss på Grand Hotel. Nya Cadierbaren invigdes oktober 2006 och är en av Stockholms trevligaste och mest populära mötesplatser. Vi har behållit känslan men ökat ytan och öppettiderna. Våra gäster kan nu njuta av det bästa inom cocktailservice men även av a la carte-frukost, brunch, lunch och afternoon tea Som hovmästare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära ansvaret för den operativa driften inom personalområdet samt att tillsammans med avdelningschefen utveckla personal och förbättra kvalite i enlighet med Grand Hotels kriterier. Dina arbetsuppgifter kommer även att innebära schemaläggning, rekrytering, personalträning, redovisnings- och kassaavstämningar. Du kommer att arbeta på ett rullande schema med både dagar och kvällar samt även vissa morgnar. Då vi är ett internationellt hotell som aldrig stänger, innebär detta att vi även arbetar under storhelger. Vi ser att du har minimum tre år i arbetsledande befattning inom hotell och/eller restaurang. Du har mycket goda mat- och dryckeskunskaper och trivs med att arbeta i en internationell miljö som präglas av högsta kvalite. Tjänsten kräver även en god ekonomisk förståelse. Grand Hotel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket externa kontakter. För rätt person erbjuder Grand Hotel även goda möjligheter till professionell- och personlig utveckling i form av bl a ett heltäckande utbildningsprogram. Vi arbetar aktivt med personalvård och har exempelvis infört ett personligt friskvårdskonto. Välkommen med Din ansökan senast 30 mars 2007