OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill skapa mat- och dryckesupplevelser i världsklass tillsammans med oss på Grand Hotel. Nya Cadierbaren invigdes oktober 2006 och är en av Stockholms trevligaste och mest populära mötesplatser. Vi har behållit känslan men ökat ytan och öppettiderna. Våra gäster kan nu njuta av det bästa inom cocktailservice men även av a la carte-frukost, brunch, lunch och afternoon tea Vi söker nu efter serveringspersonal som vill vara med och göra Cadierbaren med dess utökade utbud till Sveriges främsta mötesplats. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för att alla Cadierbarens gäster blir bemötta och omhändertagna på bästa möjliga sätt och enligt den internationella standard som präglar alla avdelningar inom Grand Hotel. Du kommer att ansvara för våra gäster under alla delar av service såsom dryckesservering vid borden, brunch och afternoon tea. Arbetet innebär ett rullande schema med både dag- och kvällstjänstgöring. Då vi är ett internationellt hotell som aldrig stänger, innebär detta att vi även arbetar under storhelger Vi ser att du har minimum tre års erfarenhet från servering gärna från internationellt hotell och/eller restaurang. Du har goda kunskaper om mat och dryck och trivs med att arbeta i en internationell miljö som präglas av högsta kvalite. Goda kunskaper i engelska är ett krav. Grand Hotel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket externa kontakter. För rätt person erbjuder Grand Hotel även goda möjligheter till professionell- och personlig utveckling i form av bl a ett heltäckande utbildningsprogram. Vi arbetar aktivt med personalvård och har exempelvis infört ett personligt friskvårdskonto. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att vi får jobba med dig. Välkommen med Din ansökan senast 2 april 2007