OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grand Hotel Stockholm är ett femstjärnigt de luxe hotell och det enda svenska hotellet som är medlem i The Leading Hotels of the World.Grand Hotel är en välkänd profil och ett självklart val för den besökare som kräver och uppskattar unik service och miljö.Här bedrivs hotell-, konferens-, festvånings- och restaurangverksamhet, där bl.Grand Hotel Stockholm är ett helägt dotterbolag till Investor På Grand Hotel i Stockholm bedrivs en omfattande restaurangverksamhet och vi söker nu en Souschef till vårt festvånings kök.Du ska vilja laga internationell- och svensk mat med förstklassiga råvaror.Service och kvalitet ska vara två viktiga begrepp för dig. Du är en av två souschefer och vi arbetar i ett ungt team där samarbetsförmåga och flexibilitet är viktigt. Du skall ha kockutbildning och hunnit arbeta minst 5 år inom detta yrke. Grand Hotel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete.För rätt person erbjuder Grand Hotel även goda möjligheter till professionell- och personlig utveckling i form av bl a ett heltäckande utbildningsprogram.Vi arbetar aktivt med personalvård och har exempelvis infört ett personligt friskvårdskonto. Välkommen med din ansökan senast 20 december 2007.