OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om Företaget
Vi har funnits i mer än 20 år och har ständigt utvecklats från den första dagen. Våra pizzabagare har lång erfarenhet och gör alltid alla pizzor med samma känsla och vänliga hand för att få pizzorna så goda som möjligt.
Vi har ett stort utbud när det gäller mat. Från de godaste pizzorna till delikata pastarätter, kanske kebab eller varför inte läckra och lite lättare sallader. Vi serverar även hemlagade lasagne.
På Wallys Pizzeria serverar Vi dom bästa pizzorna gjorda med mycket kärlek och ingredienser av hög kvalité. Vi är ett familjärt bolag där vi och de anställda är en familj – och vi växer!
Om Rollen
Nu söker vi efter en ytterligare person som jag hjälpa oss på restaurangen med att ha huvudansvaret för grillen. I arbetsuppgiften ingår också att bereda deg, baka pizza, tillaga maträtter utifrån våra menyer och sköta andra köksarbeten som kan förekomma samt de vardagliga sysslorna som hör till.
Om Personen
Vi söker dig som har erfarenhet och helt har yrkesutbildning av mattillagning där pizza, pasta och sallader av olika slag är ett moment. Du som person är självgående, stresstålig, serviceinriktad och kan hantera flera uppgifter samtidigt då det stundvis kan vara mycket att göra.
För oss är kvaliteten på arbete viktigt. Du ska vara noggrann med dina arbetsuppgifter och aldrig tumma på kvalitén – Vidare tror vi att du är ordningsam och sköter dina arbetsuppgifter och arbetstider eftersom detta är något som är mycket viktigt inom restaurangbranschen. Vidare ska du kunna behärska svenskan i talet och det är meriterande ifall du kan något annat språk som turkiska eller kurdiska.
Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.
Tjänsten önskas tillsättas omgående och är en tillsvidareanställning.
Krav:
* Stresstålig
* Erfarenhet av mattillagning inkl. pizzor, pasta och andra rätter efter menyn.
* Punktlig
Ni är välkommen att lämna in er ansökan och cv via E-post. Vänligen respektera att vi INTE tar emot ansökningar på plats i restaurangen.
Ilhan Tas, Ägare & Platschef