OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grönsakshallen Sorunda i Hässleholm har fått den äran att få en eget kött- och charkavdelning! Är du en person som har ett brinnande intresse för mat, i synnerhet kött och chark, som även är nyfiken på de vegetariska alternativen som vi vill ligga i framkant av att utveckla? Ta då chansen och sök!
Som produktionsmedarbetare är du en av de viktigaste spelarna i vårt gäng. Du är den som är först på plats på jobbet för att starta upp dagens arbete. Så ja, morgonpigg är en fördel om du är. Ett exempel på en arbetsdag kanske ser ut som så att du drar igång en sats med korvsmet för att sedan stoppa korv fram till lunch. Inte att glömma är såklart morgonkaffet och mackan som du intog över lite snick-snack med dina kollegor. Eftermiddagen kanske du ägnar mer åt paketering, märkning och städning av arbetsytor. Dagen därpå blev istället till att salta in julskinkor inför de stundande julborden eller röka kött till julmarknaden. Allt detta vill vi att du gör med ett bra eget driv, dock med en lika stor dos av gruppkänsla. I vårt lilla tighta gäng på sex personer är det en självklarhet att vi alltid hjälps åt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är i nuläget mellan kl 07:00 till och med kl 16:00 men kan komma att förändras. Arbetsplatsen är i Hässleholm.
Vem är du?
• Om du arbetat med kött och chark tidigare är det ett stort plus, hos grossist, i charkdisk eller i storkök.
• Styckningskompetens eller tidigare arbetat bagare är en merit.
• Vi är certifierade inom FSSC 2200 och jobbar enligt HASP-standard så att vi ser blodalvarligt på matsäkerhet är ett som är säkert. Att du har en matsäkerhetsutbildning i bagaget blir vi väldigt glada av.
• Att du är noggrann gillar vi då vi följer recept och behöver ha koll på olika batchnummer.
• Du har en teknisk förståelse då fler av våra maskiner är ganska avancerade.
• Du gillar att jobba hårt med din kropp. Vi gör självklart allt för att underlätta arbetsmiljön utefter dina förutsättningar, men detta jobb kräver en del av din fysik.
• Vi ser helst att du själv gillar att äta de produkter som du själv producerar!
• Du är flexibel och tvekar inte en sekund i att hjälpa en kollega.
• Du är positiv! I ett litet gäng blir du en stor pusselbit som vi vill ska bidra med pepp och glada tillrop i gruppen och få dina kollegor att må bra.
Vad får du av oss?
• En familjär, handlingskraftig och flexibel organisation.Jobba hos en specialistgrossist där det finns en massa andra matnördar som liksom du älskar mat!
• Vara en del av ett litet tight team som i sig utgör en del av de ca 180 medarbetare totalt i Hässleholm på samtliga avdelningar. Grönsakshallen Sorunda har verksamhet även i Stockholm och Göteborg och går under Martin & Servera-koncernen. Inte minst i dessa mer oförutsägbara pandemitider känns det skönt att ha stöd ifrån ett starkt moderbolag.
• Det som du i övrigt kan tänkas behöva som fast lön, trygghet via kollektivavtal, friskvårdsförmåner, personalrabatt på våra fantastiska produkter, frukostmacka, färsk frukt och kaffe.
Hur gör jag?
För frågor, kontakta Johan Pihl på nummer 073-040 42 05.
Visst låter det spännande?! Vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och tillsättning önskas ske så snart som möjligt.
För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Vi tar hjälp av vårt moderbolag, Martin & Servera, för hantering av ansökningar i den här rekryteringen.