OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vendingverksamheten i Mälardalen och Stockholm. Som gruppchef för vending kommer du att ansvara för gruppens drift och resultat i Mälardalen, men också arbeta aktivt med försäljning och utveckling i de båda områdena. Tjänsten kommer att vara placerad i Stockholm. Du kommer att rapportera direkt till driftschefen. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom vending, tekniskt kunnande samt dokumenterad erfarenhet av försäljning.
För att trivas som gruppchef krävs att du är en engagerad och erfaren ledare som har förmåga skapa starka team och delaktighet hos medarbetarna. Våra värderingar, kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete, utgör grunden för vår verksamhet. Du ska ha lätt att samverka med de övriga funktionerna i företaget och ständiga förbättringar är en naturlig del i ditt ledarskap.
Tjänsten innebär/ansvarsområden:
Försäljning/kunder
• Uppsökande säljarbete och etablering av nya affärer
• Kalkylarbete
• Bygga, underhålla och ansvara för kundrelationer
Personalansvar
• Rekrytering av nya medarbetare
• Genomföra veckomöten och kvartalsmöten med gruppen
Ansvar för drift och finansiella resultat
• Resultatansvar för restauranggruppens enheter inklusive budgetering
• Följa upp nyckeltal
• Totalt arbetsmiljö- och kvalitetsansvar för enheterna
Våra förväntningar på dig är:
• Att du har mycket goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga.
• Att du har gedigen kunskap inom försäljning B2B och god affärskompetens.
• Att du är mål- och resultatinriktad samt har förmåga att driva igenom beslutade processer och arbetssätt.
• Att du har presentationsvana och är duktig på att förmedla budskap till andra.
Kvalifikationer:
• Erfarenhet från ledande befattning inom vending eller liknande verksamhet med gott ekonomiskt resultat.
• Gärna någon form av utbildning/examen inom ekonomi, teknik, hotell eller motsvarande.
• Dokumenterat goda säljresultat.
• Behärskar Microsoft Office-paketet.
• Svenska flytande och behärskar engelska språket i både tal och skrift.
• Körkort och egen bil.
Vill du veta mera om tjänsten är du välkommen att ringa driftschef Carina Romedahl på tel. 0708-59 20 14.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, E-post: lotta.n.backstrom@fazer.com
Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt i och med att urval och intervjuer sker löpande.
Sista ansökningsdag: 2013-10-10
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot