Gruppchef/Kock

Gruppchef/Kock

Arbetsbeskrivning

Vår lunchrestaurang Tre kronor är uppskattad och skapar trivsel för vår verksamhet i Karlsborg. Vi söker nu en driven och engagerad Gruppchef/Kock som vill vara med och bygga ett team och utveckla verksamheten, i strävan mot en meny med klimatsmarta alternativ och lokalproducerat.
Som Gruppchef/Kock har du verksamhetsansvar för restaurangen. Du leder, planerar och strukturerar den dagliga verksamheten samt har personalansvar för medarbetare inom restaurangen. Du driver utveckling av verksamheten tillsammans med ditt team och jobbar aktivt med kompetensutveckling och med att förbättra och effektivisera arbetssätt samt med frågor som berör hälsa och säkerhet. Då vi är en mindre grupp bestående av 3 medarbetare innebär tjänsten att du också deltar i den dagliga verksamheten och tillsammans med din grupp bereder och tillagar en god och näringsriktig måltid till våra gäster. Restaurangen är öppen dagtid och nyttjas både av interna samt externa gäster.
I teamet krävs hög grad av flexibilitet i arbetsuppgifterna och att vi hjälps åt över ansvarsgränserna. I arbetsuppgifterna ingår:
- ansvara för budget tillsammans med närmsta chef/ stödfunktioner
- säkerställa att medarbetare mår bra och utvecklas i linje med vart vi ska, och att avdelnings/funktionsmål uppnås.
- ansvar för att säkerställa en god livsmedelshygien genom att hantera livsmedel enligt lagar och förordningar som gäller för verksamheten.
- daglig verksamhet såsom skapa menyer, göra beställningar, hantering av leveranser samt rengöring i köket tillsammans med övriga i teamet.
Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas för att bli ännu bättre. Vår arbetsmiljö är viktig och präglas av ett högt säkerhetstänkande, dialog och trivsel.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning. Arbetstiden är heltid och förlagd till dagtid (6.30-14.30).
Kvalifikationer
Du som söker har en gymnasieutbildning med inriktning inom kock eller storköksverksamhet, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet, samt har några års arbetslivserfarenhet inom yrket.
Körkort klass B är ett krav.
Tidigare erfarenheter av ledarskap, restaurang eller storköksverksamhet är meriterande.
Personliga egenskaper
BillerudKorsnäs ramverk Sustainable Leadership innebär att man som ledare tar ett ansvar för sitt egna välmående och utveckling för att hålla i längden. Det handlar också om att bry sig och leda en säker arbetsmiljö. Du vill att dina medarbetare trivs, är trygga och upprätthåller en sund balans i arbetslivet. Du leder förändring och prestation och du drivs av att arbeta resultatinriktat för att säkerställa effektivitet och lönsam tillväxt på lång sikt. Du mår bra om dina medarbetare mår bra och vill därför skapa ett positivt och inspirerande arbetsklimat genom att utveckla en kultur som är rik på återkoppling där vi uppmuntrar varandra till att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommunicerar effektivt för att alla ska förstå vår strategi och vårt fokus på kort och lång sikt.
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Thomas Larsson, Sektionschef Fabriksservice, telefon +46 (0)923-66 221 alt thomas.me.larsson@billerudkorsnas.com
Ansökningsinformation
Välkommen med din ansökan senast den 19 September. Rekrytering och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Billerudkorsnäs Sweden AB Karlsborgsverken
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 augusti 2021
  • Ansök senast: 19 september 2021

Postadress

Strandvägen 3
Karlsborgsverken, 95283

Liknande jobb


19 november 2024

Chefskock

16 november 2024

14 november 2024