OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av region Östergötland på Universitetssjukhuset i Linköping. Inom verksamheten lagar vi mat till patienter och till lunchrestaurang Blåklinten, hanterar varor som skickas till avdelningarna, levererar catering samt har måltidsvärdar ute på avdelningar.
Vi söker nu en gruppledare för disk & band till ovanstående uppdrag.
Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda och fördela arbetet på det som vi kallar för disk & band. Vara delaktig i dukningen av vår patientkost, planera, leda, motivera och vara delaktig i den dagliga driften av brickdukning disk och i storkök förekommande arbetsuppgifterna.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Leda och fördela det dagliga arbetet som rör brickdukning och diskhantering enligt fastlagt schema
• Att i samråd med ledningen och övriga gruppledare bemanna och planera den dagliga verksamheten
• Se till att rutiner såsom egenkontroll, städrutiner mm följs samt att utveckling av verksamheten sker
• Delta vid brickdukning enligt schema
• Delta vid diskhantering enligt schema
• säkerställa att kunden erhåller överenskommen kvalitet
• Övriga i storkök förekommande arbetsuppgifter
Kvalifikationer/Krav:
• Du ska ha minst gymnasieutbildning eller motsvarande
• Erfarenhet från restaurangnäringen eller annat servicearbete
• Livsmedelshygien, kunskaper inom HACCP
Egenskaper:
• Vilja och förmåga att utveckla både Dig själv, Dina kollegor och verksamheten
• Stor kreativitet och engagemang
• Utåtriktad, initiativrik
• Ekonomiskt tänkande
• Förmåga att kunna klara av att arbeta i högt tempo
• God samarbetsförmåga
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling
Anställningsform och arbetstider
Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) Arbetstid dagtid, varannan helg. Tjänstgöringsgrad 100%
Har du frågor kontakta: Måltidschef Lars Attervåg, lars.attervag@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 25 oktober. Intervjuer sker löpande och tillsättnig av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,