Gruppledare Kock

Gruppledare Kock

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla framtidens skolmat för Solnas barn och ungdomar?
Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu gruppledare Kock med känsla av god service. Vi lagar och serverar mat till 1000-tals elever varje dag. Vi söker dig som kommer göra skillnad och förbättra upplevelsen i matsalen för både elever och pedagoger.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå dels av vanliga sysslor i köket men tjänsten kräver god förmåga att planera och fördela det dagliga arbetet. Du arbetsleder en grupp med 5-6 medarbetarare.

Du ansvarar för tillagning och servering av lunch och mellanmål till den egna restaurangen och leveransen av mat till 2 mottagningskök, ca 1700 portioner.

• Planering av produktion, leda och fördela arbetet i verksamheten
• Matlagning och salladsberedning
• Beställa varor via webbportalen
• Nära samarbete med mottagningsköken
• God kontakt och kommunikation med skolans personal och kund
• Säkerställa att vi håller de krav vi har lovat våra kunder
• Tillsammans skapa upplevelser i restaurangen
• Ansvara för utdelning av specialkost under lunch & mellanmål
• Sköta inrapportering av inköp, matsvinn och följa våra uppsatta mål
• Ansvara att egenkontrollsrutiner följs och de dokumenteras i E-smiley

Kvalifikationer/Krav

• Kockutbildning och erfarenhet att ha arbetat som kock i minst 3 år. Gärna med skolmåltider
• Arbetsledarvana
• Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift, datorvana Word, Excel, Outlook, Mashie
• Kunskap inom specialkost
• Intresse för mat och människor
• Du gillar att arbeta med barn och ungdomar och inspirera/utmana dem testa nya smaker

Personliga egenskaper

• God servicekänsla
• Lyhörd för kundens behov
• Flexibilitet och god samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Förmåga att klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd och lösningsorienterad


Vid frågor kontakta:
Theodora Savvaki 076 5023055 eller mejla theodora.savvaki@sodexo.com
Omfattning: Tillsvidaretjänst 100% Tjänsten är förlagd måndag till fredag, dagtid.
Sista ansökningsdagen är 2022-01-10


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 november 2021
  • Ansök senast: 10 januari 2022

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024