OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla, men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en Vi-känsla. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation.
Kostenheten har sex tillagningskök som serverar måltider till förskola, skola, LSS och äldreomsorg. Vi tillagar mat med hög kvalité och vill sprida matglädje med fokus på våra matgäster.
ARBETSUPPGIFTER
Kreativt planera matsedlar med hänsyn till ekonomi, näringsvärde och tillagningstekniker, bedriva en hållbar verksamhet och utveckla ett gott samarbetsklimat där både medarbetare och matgäster trivs.
Tillagning av skolluncher inklusive tillbehör samt specialkost, salladsberedning, egenkontrollarbete, beställningar, servering, disk- och städarbete samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök.
Vi söker nu en gruppledare som ska leda arbetet inom ett produktionskök med allt vad det innebär! Vi söker dig som är en engagerad ledare som vill driva, utveckla och följa upp verksamheten mot uppsatta mål.
Uppdraget innefattar uppföljning av ekonomi och ansvar för enheten. Du arbetar med livsmedelshygien (kontroll och utbildning) och rutiner i köket. Som gruppledare för produktionsköket har du kontakt med kostchef, skolor och mottagningskök.
Vi söker dig som har utbildning inom kost och dokumenterad gruppledaransvar med ekonomi- och enhetsansvar. Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande. Som person är du lyhörd, flexibel och har god förmåga till prestigelöst samarbete. Du har en god problemlösande analysförmåga och en hög kvalitetsmedvetenhet i kombination med ett tydligt strukturerat arbetssätt.
Du har en förmåga att omvandla målformuleringar och värderingar till konkret utvecklingsarbete med resultatfokus. Du tillämpar och kommunicerar ett gruppledarskap som bygger på tillit, förtroende, omtanke och förmåga att skapa delaktighet. För oss är det viktigt att våra ledare kan inspirera samt skapa arbetsglädje för sina medarbetare.
KVALIFIKATIONER
Du har kock-, restaurang- och storhushållsutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet inom restaurang eller storkök och gruppledarfunktion. Du har kunskap och intresse för goda, hemlagade och näringsriktiga måltider där gästen och måltidsmiljön står i centrum. Du har också ett miljötänk. Datakunskap och intresse för måluppföljning samt goda hygienkunskaper är förutsättningar för tjänsten.
Vi tror att:
Du är noggrann och har ett genuint intresse för matlagning och förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du är trygg med att administrera planera inför matlagning, beställa varor, skapa statistik och rapportera till kostchef.
Du är trygg i dig själv, är öppen och har god förmåga att kommunicera och samarbeta med kunder, arbetskamrater men även andra köksenheter samt ledning
Du tar ansvar för din uppgift och är bra på att organisera och planera ditt arbete.
Du är glad och positiv, engagerad och serviceinriktad.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma ske innan ansökningstid löpt ut. Skicka därför in din ansökan redan idag.
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
- Tillsvidareanställning
- Sysselsättningsgrad: 100%
- Uppehållsanställning
- Tillträde under april månad enligt överenskommelse
Kontaktpersoner på detta företaget
Biträdande rektor Helena Renman
070-51 55 626
LR Linda Karlsson
0940-142 33
Lärarförbundet Fredrik Byström
0940-141 76
Rektor Ingrid Karlsson
0940-141 68
Socialchef Roland Bång
0940-140 23
Ledarna Jenny Almroth
0940-142 54
Akademikerförbundet SSR Liselotte Björn
0940-146 35
Vision Agneta Olofsson
0940-140 41
Verksamhetschef Ewa Kämpe
0940-140 79
Lärarförbundet Per Vedbring
070-519 15 17