OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tjänsten är på 80% + (20%vid behov)
Arbetstiden är 7-15.30 (vid 100%)
Vi söker dig som är utbildad kock/kokerska och har dokumenterad utbildning i livsmedelshygien.
Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Du behöver ha grundläggande kunskaper om specialkost samt datavana så att du kan sköta beställningar. Vi söker dig som har erfarenhet av matsedelsplanering och inköp utifrån säsong och som kan koppla ihop detta i ett ekonomiskt och miljömässigt hållbart perspektiv.
Som person är du driven och gillar att jobba självständigt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du tycker om att jobba nära och med barn. Du håller rent och snyggt i köket och tillhörande utrymmen dagligen.
Som kock hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att laga näringsriktig mat från grunden och bakar allt bröd på plats så att barnen får kraft att utvecklas. Du som kock/kokerska skapar förutsättningar för barnen att få äta en god och näringsriktig kost som är lagad från grunden med bra råvaror. Vi ser gärna att du är kreativ i din matlagning och du arbetar för att ge alla barn på förskolan en god matupplevelse. Du tillagar frukost, lunch och mellanmål. En dag i veckan lagas dagens lunch utomhus på Muurikka eller i kittel över öppen eld. Du har budgetansvar och ansvarar för att planera matsedel, beräkna portioner och göra inköp via nätet. Du kommer även genomföra egenkontroll.
Vi söker dig som har dokumenterad och god kunskap om näringslära och livsmedelshygien (egenkontroll). Tjänsten innebär att du är ansvarig för att bereda och tillaga näringsriktig, varierad, tilltalande och vällagad mat. Allergikost förekommer.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Kontaktuppgifter:
Jasmina Dedic
Rektor Hagvidson Ekot Hallstahammar
tel nr: 076 022 51 70
Jasmina.dedic@hagvidson.se