Hälsomedveten och kreativ kock till Carotte på Epicenter

Arbetsbeskrivning

Om Arbetsplatsen
Epicenter, i hjärtat av Stockholm på Malmskillnadsgatan 44, är Nordens första digitalainnovationshus. Idag är det en grupp av flera lokala innovationshus som erbjuder ett community, en plattform för kunskap och en mötesarena för lokala entreprenörer och innovatörer att växla upp deras tillväxt och ha en positiv inverkan på samhället i stort.
I de häftiga lokalerna driver Carotte restaurang- och caféverksamhet med fokus på hälsosam, kreativ och smakrik mat inspirerat av världens blå zoner.Utöver restaurangen serveras catering i hela huset och självklart är vi med vid stora tillställningar och event.
Fem regioner i världen klassas som de blå zonerna.Här lever människorna i snitt längre och friskare än i resten av världen. Gemensamma nämnare för regionerna är hur de väljer att leva deras liv med fokus på gemenskap, vardagsmotion, stresshantering och ren och hälsosam mat.
Om tjänsten
För att restaurangen på Epicenterska komma till liv och vår gemensamma vision ska bli sann så söker vi efter en eldsjäl som brinner för hälsosam och kreativ matlagning. Någonsom vill förverkliga samt anamma de blå zonernas tänk och omsätta till verklighet.
Som kock på Epicenter har man ett självständigt arbete där man ansvarar för lunchservering för runt 70-100 mat om dagen. Med fokus på det gröna och gästernas upplevelse är tjänsten en social roll där inspirationen för meny och utvecklingen av konceptet ska komma av Epicenters medlemmar, kollegor och gäster.
Lunchen tillagas till stor del på plats och all världens mat och smaker återfinns på menyn. Den gröna maten är i fokus men inga råvaror utesluts. Tillsammans med en kollega, som främst bemannar cafét, är man ansvarig för serveringen av mat och dryck.Gemensamtlevererar man service och mat som förhöjer allas vardag.I tjänsten ingår även enklare administration som inventering, beställningar och hygienkontroll.
Tjänsten har tillträde efter sommaren och är på heltid, tillsvidare. Arbetstiderna är främst förlagda under vardagar, dagtid men kvällar och helger kan förekomma vid event och större tillställningar.
Vi söker dig som
Har erfarenhet av att jobba som kock i ett kreativt kök
Är social, självgående och brinner för utmaningar
Gillar att hålla dig uppdaterad om mattrender och att testa nya smaker och kombinationer, särskilt inom det gröna köket
Kan jobba självständigt men är självklart också en bra lagspelare
Har enklare administrativ erfarenhet
Talar svenska och engelska obehindrat

Om oss
Carottes framgångssaga startade 1982 och är en av Sveriges snabbast växande företagsgrupper inom Soft Facility Services med fokus på möten & upplevelser. Med nyskapande catering, restaurang, event, bemanning, kontorsservice & lokalvård skapar vi attraktiva arbetsplatser och evenemang. Carotte har kontor i Stockholm, Göteborg & Jönköping och kunder över hela Sverige.
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper vårakunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Viskräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifikabehov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen ochbesöksnäringen.
Välkommen med din ansökan!
Denna rekrytering sker i samarbetemed Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på constanze@carotte.se. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Kontaktpersoner på detta företaget

Sandra Bäckman

Sarah Högbacka

Oscar Ohlsén

Fideli Svensson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Carotte Staff
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 juli 2024
  • Ansök senast: 31 juli 2024

Besöksadress

Tegeluddsvägen 92, Stockholm
None

Postadress

Tegeluddsvägen 92
Stockholm, 11528

Liknande jobb


Kock

Kock

26 december 2024

12 december 2024

Kock Hamnkrogen Kristianopel

Kock Hamnkrogen Kristianopel

26 december 2024

Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024