OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promise to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We aim to be easy & likeable. As in easy on the wallet, with easy access and last but definitely not least – easy on the planet.
Om hotellet
Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Och på Comfort Hotel Kista införlivar vi allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt läge och sociala ytor att trivas på. Allt till en blygsam prislapp.
Hotellet ligger ett par stenkast från Kista Galleria och har 194 hotellrum, 3 möteslokaler, podcast studio samt gym. Förutom detta har vi även hotellets lobby med tillhörande Barception och restaurang, där gästerna kan beställa något att äta eller dricka. Ytorna är designade för att ge utrymme för mer än bara hotellboende. Här vill vi samla entreprenörer, startups, frilansare, gäster och locals. Vi har ambitionen att vara Kistas skönaste hotell.
Lika mycket som vi vill vara Kistas skönaste hotell vill vi också leverera Kistas bästa middagsupplevelse under kvällarna. Nu söker vi dig som vill driva vårt kök vidare som Kitchen Manager.
Tjänsten
På Comfort Hotel finns det ingen traditionell à la carte restaurang utan all mat och dryck beställs i Barception och tillagas i ett öppet kök där gästerna själva hämtar maten. Restaurangen är öppen mellan måndagar och torsdagar under veckorna, 17:00-21:00. Som kökschef på Comfort Hotel Kista är du operativt ansvarig och det förväntas att du jobbar i drift med teamet som är på plats innan, under och efter servering. Inget helg-arbete förekommer för denna tjänst.
Du
Du har tidigare erfarenhet av kock-yrket, känner dig säker i din matlagning och kan jobba med en varierande à la carte-meny utifrån vårt koncept. Du är positiv, nyfiken, en team player och uppskattar att stå i ett öppet kök. Eftersom du har fullt ansvar för köket inklusive hygien, beställningar, inventering, internkontroller och organisering är det viktigt att du känner dig bekväm med detta ansvar. Du förstår hur ekonomi och effektivitet har en inverkan på resultatet och drivs av att uppnå hotellets satta mål.
Sugen på jobbet?
Tjänsten är på heltid och är tänkt att tillsättas i början av januari 2023. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Lön enligt överenskommelse.
Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? Skicka in din ansökan!
För eventuella frågor kring tjänsten, vänligen kontakta hotelldirektör Robin Azad via email: robin.azad@choice.se