OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
I Strömstad finns denna unika spa- & konferensanläggning vackert beläget vid bohusländska skärgården. Hotellet med dess 232 rum stod klart i mars 2007. Vi planerar nu för utbyggnad på ytterligare 24 000 kvadratmeter som innebär en fördubbling av den befintliga ytan då vi vill stärka Strömstad Spa & Resorts position som ett av Nordens ledande SPA- och konferenshotell.
Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera upplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?
Är du vår nya Head Chef?
Just nu söker vi en driven Head chef, en stark ledare med öga för kvalité, detaljer och upplevelser. Du kommer att få vara med och öppna vår Resort igen i mars 2023. Du kommer ingå i ett ledningsteam och rapporterar till VD.
Vid rekrytering till denna tjänst kommer stor vikt att läggas vid gastronomiska kunskaper, smaker samt förmåga att utveckla inom koncept.
Du har gedigen erfarenhet från arbete i restaurangkök med goda rekommendationer. Du har ett enormt engagemang, skarp kompetens och ett brinnande intresse för gastronomi. Du drivs av samarbete både inom och mellan avdelningar och tar fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!
Vill du bli en del av vår framtid i Strömstad? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.
Tjänsten innefattar ansvar för:
· Sous Chefs
· Kockar
· Kallskänkor
· Diskare
Exempel på uppgifter rollen ansvarar för:
· Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk samt operativt arbete i verksamheten.
· Samverkan med lednings kollegor och medarbetare i att alltid sätta gästens helhetsupplevelse i fokus
· Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
· Löpande uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett och A La Carte.
· Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller.
· Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
· Personalansvar vilket innebär effektivast möjliga schemaläggning, följa gällande avtal, utbildning & vidareutveckling av personal.
· Rekrytering av personal i enlighet med företagets policy
· Ansvar för att prognos, upprätthålla KPI:er och lönsamhet
· Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet.
· Säkerställa inköp inom ramen för Nordic Choice Hotels inköpspolicy
· Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
· Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning
· Inventering och ansvar för att rutinerna efterlevs
· Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar
Vi erbjuder:
• Ett proffessionellt och dynamisk arbetsmiljö
• En spännande vardag på ett hotell med högt tempo
• Möjlighet för personlig utveckling
• Goda karriärmöjligheter
• Individuell lönesättning / förmåner
• Att bli en del av et koncern med ambition om att växa
Rekrytering kommer ske löpande därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!